30-årig tandläkare dör efter att ha utfört fysiskt test för att komma in i Cearás militärpolis

45
30-årig tandläkare dör efter att ha utfört fysiskt test för att komma in i Cearás militärpolis

Ett 30 årig tandläkare gick bort, i söndags (12), efter att ha känt sig illamående under den fysiska kapacitetsbedömningen av militärpolisen i Ceará (PMCE), som hölls i Fortaleza.

Darlene Sonaria Ferreira Hon hänvisades till en akutvårdsenhet (UPA), enligt ett meddelande från Ceará Public Security and Social Defense Department (SSPDS).

Läs mer

Covid-19-vaccinapplikatorn håller en spruta.  Hon bär en keps och en skyddsmask.

Elever med ansiktsmask i klassrummet

En kusin till tandläkaren, som inte ville bli identifierad, berättade i detalj att Darlene led av en hjärtattack under provet för antagning till befattningen som underlöjtnant i PMCE:s styrelse för kompletterande tjänstemän.

Begravningen kommer att hållas på tisdag (14), kl. 7, i Rafael Fernandes kommun i Rio Grande do Norte.

medicinskt stöd

I en anteckning tillade SSPDS också att tandläkaren besöktes av det medicinska teamet på plats och anlände till UPA-medveten.

Dessutom förklarade han att “alla kandidater presenterar ett läkarintyg som styrker deltagarens hälsotillstånd för att utföra den fysiska kapacitetsbedömningen, samt underteckna “Term of Responsibility””.

beklaga sorgen

Enligt en annan familjemedlem, som också ville vara anonym, föddes tandläkaren i Sítio Pau Darco, som ligger i kommunen Riacho de Santana, i RN. Senare flyttade Darlene till Pau dos Ferros, en annan stad i det inre av RN.

2019 avslutade han sin tandläkarskola och flyttade senare till staden Iracema, i det inre av Ceará, där han började arbeta som tandläkare. Hennes mamma bodde kvar i Pau dos Ferros.

Familjemedlemmar sörjde Darlenes död och påpekade vidare att hon var mycket bestämd.

I måndags (13) publicerade stadshuset i Iracema ett kondoleansmeddelande om Darlenes död. “Inför denna irreparable förlust, sympatiserar vi med all familj och vänner och ber till Gud om andlig tröst för alla”.

Similar Posts

Leave a Reply