8-12 augusti Kapitelsammanfattning

29
8-12 augusti Kapitelsammanfattning

Vill du veta första hand vad som kommer att hända i nästa kapitel i veckan av Favoriten? veckovis, den Pop-TV förutser från första hand vad som kommer att hända i denna och alla såpoperor på brasiliansk tv. Klicka bara här och välj din favorittomt!

Måndagen den 8 augusti
Kapitel 61
Lara kräver att Irene respekterar sin mammas minne. Gonçalo säger att om Donatela verkligen stal dem, är det ingen mening att ha lämnat pengarna till Lara, hans naturliga arvtagare. Alicia bjuder in Zé Bob till Camilas fest. Rita och Romildo är irriterade över Zé Bobs ankomst. Zé Bob säger till Camila att han är hennes pappa, men hon säger att hon inte gillar honom. Camila anklagar Zé Bob för att ha förstört hennes fest. Romildo förödmjukar Zé Bob. Rita bråkar med Didu. Flora är rasande och säger till Silveirinha att Lara inte gillar henne. Stela går på soaréen i Copolas garage. Leonardo bråkar med Catarina. Greice och Dedina tittar på Damião, som pratar med Stela. Leonardo trakasserar Stela och Copola sparkar ut honom från soaréen. Catarina tar hem Leonardo, trots Copolas protester. Flora blir upprörd när hon får veta att Dodi inte är Donatelas arvtagare. Gonçalo berättar för Flora att han är förvånad över att Donatela lämnade allt hennes arv till Lara. Gonçalo råder Flora att inte gå på Donatelas begravning. Halley avfärdar Manu. Cilene ber Halley att kasta en blomma åt henne vid Donatelas grav. Cassiano gör sig redo att gå på Donatelas begravning och Lorena ber honom att glömma Lara. Pepe går till begravningen för att be för Diva och säger åt Donatela att inte dyka upp där. Donatela bestämmer sig för att gå på begravningen. Flora berättar för Silveirinha att hon ska på Donatelas begravning och säger att hon inte borde ha dött. Dulce försöker sensibilisera Rita för att få pengar. Lara säger till Irene och Gonçalo att hon inte vill ha Flora på begravningen. Alicia tröstar Zé Bob. Lara är obekväm med Dodis närvaro. Donatela ringer upp Lara under ceremonin och säger ingenting. Donatela deltar i begravningen i hemlighet. Lara låter inte Flora kasta blommor till Donatela och sparkar ut henne från begravningen. Gonçalo ber Flora om ursäkt för Laras inställning. Donatela gör uppror när hon ser Silveirinha gråta. Romildo träffar Diva. Lara ber om att få vara ensam med Donatela, som på långt håll är känslig för sin dotters lidande. Pepe säger åt Donatela att gå så att hon inte blir upptäckt. Diva säger till Romildo att hon fortfarande är intresserad av att fortsätta verksamheten. Zé Bob säger till Flora att han inte vet när han kommer att kunna bli involverad med någon igen. Irene presenterar Lara med en CD av Cassiano. Lorena skäller ut Attila för att han uppmuntrat Cassiano att ägna sig åt musik. Rita ber Camila om ursäkt för att hon ljuger om Zé Bob. Flora säger till Dodi att han inte borde ha gått på begravningen och han konfronterar henne.

Tisdagen den 9 augusti
Kapitel 62
Flora hotar Dodi och Silveirinha stör. Flora anklagar Dodi för att inte ha gjort något för att hindra Donatela från att lämna över alla pengar till Lara. Dodi svär att han inte kommer att närma sig Lara eller Gonçalo igen. Flora funderar på ett sätt att vinna Arletes förtroende. Alicia beundrar Zé Bobs kärlek till Donatela, som blir rörd av att höra deras samtal. Zé Bob pratar med Alicia om Romildo. Halley får sparken. Cilene och Halley bråkar och han lämnar huset. Halley ber Orlandinho om skydd. Halley säger till Céu att presentera honom som hennes bror för Orlandinhos familj. Dodi letar efter Gonçalo för att be om en del av arvet till Lara. Cassiano trakasseras av flera fans. Leonardo säger till Stela att han är olycklig i sitt äktenskap. Catarina hör samtalet. Aleph berättar för Zé Bob att Romildo är inblandad i saker som är mycket värre än han föreställer sig och ber honom söka efter ordet Blue Diamond. Romildo ger Diva en resväska full med pengar. Två colombianer känner igen Pepe och frågar om Divas vistelseort. Pepe varnar Donatela att hon är i fara från Divas fiender. Donatela ber Pepe om hjälp att hitta Pedro. Flora berättar för Pedro att Donatela har dött. Pedro anklagar Flora för Donatelas död. Romildo skriver in Camila i en utländsk skola. Romildo ser Roberval närma sig Zé Bob och undviker att träffa de två. Romildo ger Roberval pengar och han säger till honom att han kommer tillbaka för mer. Geralda fångar nästan Orlandinho när han lägger solskyddsmedel på Halley. Dodi ber Lara om en del av pengarna Donatela lämnade henne och blir dumpad. Zé Bob ger Camila en docka som var hennes mammas och hon förolämpar honom. Cilene går till Orlandinhos hus och blir förvånad över att se honom med Céu och Halley. Céu presenterar Cilene för Geralda som hennes mamma. Utan någon utväg vidhåller Cilene lögnen. Gonçalo blir arg när han får reda på att Dodi letade efter Lara. Flora skickar Lara blommor. Gonçalo och Irene ber Lara att komma närmare Flora. Pepe upptäcker att Pedro är inlagd på ett sjukhus på landsbygden. Lara ber Flora om ursäkt för sitt beteende på begravningsdagen. Lara berättar för Flora att Dodi kom och letade efter pengar. Flora funderar på ett sätt att bli av med Dodi. Silveirinha inser att Flora fortfarande är kär i Zé Bob.

Onsdagen den 10 augusti
Kapitel 63
Zé Bob frågar Alicia om hon vet vad Blue Diamond betyder. Donatela bestämmer sig för att hitta Pedro. Catarina ber Leonardo hjälpa henne att fixa spisen, men han ignorerar henne. Stela berättar för Leonardo att restaurangen har en läcka i köket och han erbjuder sig att fixa det. Pedro blir känslosam när han ser Donatela. Pedro berättar för Donatela att Flora har honom inlagd på sjukhus. Donatela låtsas vara en frivillig sjuksköterska för att inte lämna några ledtrådar på sjukhuset. Flora ger Dodi pengar och sparkar ut honom från hennes hus. Halley berättar för Cilene sanningen om honom, Céu och Orlandinho. Halley letar efter Lara på ranchen. Donatela hjälper Pedro att fly från sjukhuset. Donatela ber Pedro att berätta för familjen Fontini att han är ledsen för allt han gjorde mot Flora. Siqueira släpper inte Cassiano från arbetstid för att delta i ett event. Pedro letar efter Gonçalo och Irene. Irene bjuder in Flora att äta lunch med dem. Romildo ger Roberval mer pengar och ber säkerhetsvakterna att gå efter honom. Zé Bob upptäcker ett inaktiverat företag vid namn Blue Diamond och ett brev adresserat till Roberval. Leonardo skickar blommor till Stela och hon ber budbäraren att ta med sig blommorna till Catarinas hus. Elias och Copola diskuterar idén att ägna en dag åt konst i Triunfo. Damião håller inte med och Dedina förolämpar honom. Catarina gläds över blommorna, men Leonardo säger att de inte var för henne. Pedro ber Flora om förlåtelse inför alla. Irene föreslår att Pedro ska tillbringa natten på ranchen. Flora försöker dölja sitt hat. Flora upptäcker att Dodi stal hennes smycken. Zé Bob frågar Roberval hur han kan bo i ett enkelt hus med Blue Diamond. Pepe berättar för Donatela att colombianerna har varit där igen. Elias och Shiva bestämmer sig för att ringa en psykiater för att träffa Augusto. Colombianer invaderar baren. Donatela vaknar upp rädd framför Lobato.

Torsdagen den 11 augusti
Kapitel 64
Donatela försöker förklara för Lobato att hon inte är Diva, men han hånar henne. Alicia och Romildo försöker övertyga Didu om att Rita fortfarande är kär i Zé Bob. Romildo berättar för Diva att Lobato är efter henne. Diva är orolig för Donatela. Dodi pantsätter Floras smycken. Lobato hotar Donatela. Donatela förklarar att Diva dog i en fängelsebrand. Pedro accepterar att bo i huset som tidigare tillhörde Donatela. Pedro varnar Flora att han kommer att kämpa till slutet för att få henne tillbaka i fängelse. Pedro behandlar Flora väl inför alla. Silveirinha hittar Dodi och de två bråkar. Dodi sparkas ut från hotellet. Didu passar på att förödmjuka honom. Damião och Dedina kysser. Catarina och Mariana pratar om barnet. Leonardo klagar på Catarinas mat och går till Stelas restaurang. Catherine går tillbaka. Stela sparkar ut Leonardo från restaurangen. Dodi följer Flora, Zé Bob och Camila till teatern. Dodi hotar Flora och beordrar henne att lämna teatern med honom. Flora berättar för Zé Bob att Pedro blev sjuk och går. Halley ger Lara blommor och hon kan inte motstå hans tillgivenhet. Flora lovar Dodi att hon ska resa med honom. Camila säger till Zé Bob att hon gillar honom. Flora berättar för Silveirinha att hon bestämde sig för att bli av med Dodi. Dodi ger Manu ett förseglat kuvert med en DVD och ber henne behålla det. Lara är glad över att ha Pedro runt igen. Lobato bestämmer sig för att bli av med Donatela. Zé Bob varnar Didu och Rita för att han är väldigt nära att upptäcka flera av Romildos bedrägerier. Rita ber Zé Bob att sluta jaga Romildo. Diva upptäcker att Donatela togs av Lobato. En rivaliserande grupp attackerar Lobato och hans hantlangare. Donatela passar på att fly. Shiva förklarar bättre för Sofia vad som hände med Augusto efter Rosanas försvinnande. Augusto pratar om Rosana med Sofia och hon blir känslosam. Sofia säger åt Elias och Shiva att inte diskriminera Augusto bara för att han valde att leva utanför normen. Flora avslöjar sin plan för Silveirinha. Himlen provar bröllopsklänningen.

Fredagen den 12 augusti
Kapitel 65
Geralda ber Céu att välja en annan eftersom Orlandinho inte kan se henne bära klänningen innan bröllopet. Damião behandlar Greice kallt. Flora hyllar sig till Dodi. Donatela träffar Pedro i sin gamla lägenhet. Pedro berättar för Donatela att hans plan att komma närmare Irene och Gonçalo fungerade. Romildo levererar pengar till en av Lobatos hantlangare. Halley får reda på att Lara kommer att vandra. Cassiano säger till Copola att han inte hade modet att säga upp sig från fabriken. Halley överraskar Lara på lägret. Pedro får reda på att Irene och Antônia åkte till hans gamla lägenhet för att hämta hans saker. Peter är förtvivlad. Irene och Antônia misstänker att någon är i lägenheten och Donatela hör Irenes röst. Donatela gömmer sig i Pedros rum. Irene hittar en kvinnas outfit i rummet. Pedro kommer och förklarar att kläderna tillhör en gammal flickvän. Lara ber Halley att lämna henne ifred. Halley ber om ursäkt. Gänget föreslår att Halley ska tillbringa natten på lägret. Donatela säger till Pedro att de måste fånga Flora och Dodi tillsammans. Lara insinuerar att Halley vill ha hennes pengar. Halley tar illa upp och bestämmer sig för att lämna. Lara ber om ursäkt. Donatela berättar för Pepe att Diva slog gängets ledare. Romildo frågar Diva hur mycket hon vill ha för varorna. Dodi hittar en dold revolver och Flora förklarar att hon behöver skydda sig själv. Orlandinho blir upprörd över att få veta att Halley är med Lara. Roberval säger till Romildo att han har en journalist som letar efter honom. Romildo ger Roberval mer pengar. Greice fångar Dedina och Damião. Catarina är glad över att få veta att Mariana väntar en tjej och berättar för läkaren att barnet kommer att heta Ursula. Cassiano säger till Copola att han kommer att fortsätta på fabriken.

Utställd på Vale a Pena Ver de Novo, A Favorita sänds måndag till fredagefter eftermiddagssessionen, runt 16:50, på Globo.

Similar Posts

Leave a Reply