Abel Moda Vôlei bekräftar ny viktig sponsring för Brusque-laget

39
Abel Moda Vôlei bekräftar ny viktig sponsring för Brusque-laget

Den brasilianska sport- och fritidsföreningen (Abel) Moda Vôlei-laget bekräftade torsdagen den 14:e en ny viktig sponsring för Brusque-laget. FIP, Feira da Moda, är den nyaste sponsorn till laget som ska tävla i Superliga A.

FIP:s administrativa chef, Juciane Melssi Froehlich, kommenterade partnerskapet. “Telaget har ett nytt ansikte och FIP, som en av de officiella sponsorerna, fortsätter att tro på den här drömmen!”, betonade han.

Juciane minns också partnerskapet mellan FIP och volleybollaget. ”Sedan starten, 2021, när laget fortfarande spelade i B-serien, har vi på FIP, Feira da Moda, alltid varit närvarande i den här banan. Och i denna nya fas skulle det inte vara annorlunda eftersom vi, förutom sponsorer, är sanna fans av detta arbete. Därför förklarar vi officiellt att vi fortfarande är tillsammans, alltid på modet”, förklarade han.

Förändra

Abels damlag i volleyboll spelade säsongen 2021/22 under fantasinamnet Abel/Moda Brusque och heter nu Abel Moda/Vôlei. Förutom namnbytet tar den nya logotypen färgerna blått och rosa och förkortningen AMV överst. En volleyboll är också en del av den nya, mer moderna och dynamiska logotypen.

Lagets tränare, Maurício Thomas, förklarar att namnbytet syftar till att locka sponsorer från alla städer i Santa Catarina. ”Våra sponsorer kommer från Brusque, staden där vi kommer ifrån och vi är väldigt tacksamma för att vi har gett oss möjligheten att representera Santa Catarina i den största volleybolltävlingen i landet. Men i detta ögonblick måste vi söka partners från andra städer i Santa Catarina, i syfte att stärka laget, eftersom vi kommer att representera staten. Därför är det bra att ha ett namn som representerar Santa Catarina”, säger han.

prestationer

Förra året skapades laget av Abel, Tourism Board och Sports Foundation (FME), från Brusque. Även om det är ett nybörjarlag, vann det 2021 Catarinense Vôlei Brasil Federation Championship och vann Women’s Volleyball Superliga C. I år placerade hon sig på andra plats i Women’s Volleyball Superliga B, vilket garanterar hennes deltagande i Superliga A.

Thomas förklarar att deltagande i Superleague A kräver mycket mer resurser och därför behövs fler sponsorer. För närvarande har den redan sponsring från 18 företag i staden.

abel

Abelprojektet är 10 år gammalt och nästan 5 000 barn har varit med om det. Vissa är redan professionella idrottare som spelar för lag utanför landet.

För Maurício är detta damlag en ny möjlighet för Abels ungdomslagsprojekt. “De här barnen har en spegel, en idealisk modell för deras framtid. De erhållna resultaten uppmuntrar barn att satsa på sporten”.

De klasser som föreningen erbjuder är gratis, både för barn från offentliga och privata skolor.

Läs också:
– Regn: kontrollera torsdagens volymer noterade i regionen Brusque
– Sångaren Vitor Kley kommer att uppträda på en festival i Brusque; känna till detaljer
– Regional utbildningssamordning inleder utredning för att utreda klagomål på João XXIII-skolan i Brusque
Blumenau-servern förlorar nästan R$ 5 tusen och fackföreningsproblem varnar
Dansare från 23 stater, förutom Mexiko och Kanada, uppträder på Joinville Dance Festival

Similar Posts

Leave a Reply