Alcochete – Aficionados visar rött kort och det gör vi också! :: Oxen och guld

48
Alcochete – Aficionados visar rött kort och det gör vi också!  :: Oxen och guld
  • 2022-06-05 22:19
  • Författare: Solange Pinto och João Dinis

“Men uppmärksamhet, det röda kortet var inte för oss, där besöken växer för varje dag… Det röda kortet har allmänheten redan visat vid många tillfällen den här säsongen.”

Det tillkännagavs som ett, om inte årets lopp.

Entreprenörerna som sköter designen av tjurfäktningsarenan i Alcochete, kanske som ett resultat av deras unga ålder och oerfarenhet som är alltför uppenbara, trodde att faktumet att tillkännage tjurfäktnings-“monstret” Julián Lopez “El Juli” skulle vara tillräckligt för att papper tar slut…

Bara inte!

Gårdagens lopp i Alcochete var ett smällare för de gamla när det gäller allmänhetens inträde. Ansiktena på affärsmän och de rika närvarande i skyttegraven dolde inte sina bekymmer … men med det, oroa dig, vem har rätt.

Vår oro är annorlunda! Begravningen av tjurfäktning i Portugal.

Orsakerna till kassamisslyckandet

halva huset.
Vid ankomsten till Alcochete var det slutliga resultatet i form av kapacitet alltför uppenbart.

Brist på atmosfär bredvid tjurfäktningsbanan och till och med, tänk dig, människor som ville för att de ville sälja biljetter de hade i sin ägo. En och en halv timme före föreställningen var målet att sälja dem till ett lägre pris. Tänk nu…


Biljettkassan, denna gång utan den traditionella åtskillnaden mellan sektorer som brukar kallas “sol” och “skugga”, var extremt uppblåst. I genomsnitt hade varje biljett cirka 15 euro “över”. Barreiras för 65 euro (priser nästan på Campo Pequeno), och för att tvätta vyerna, en rad på 15 euro, en på 20 euro och en annan på 25 euro… Bara för att tvätta vyerna och sedan börjar prisupptrappningen .

Extremt dålig marknadsföring av showen, det gammalmodiga sättet (ok, det kan och bör bestå), men andra, mer uppdaterade metoder finns redan. Noll marknadsföring av en show, som var inaktuell (datum uppfunnen för att rädda några koppar…) var tänkt att bli framgångsrik. De unga och andra som inte var så unga som vandrade omkring trodde att Juli skulle räcka till för att fylla torget.

De verkliga medierna, som unga människor är så motvilliga till, har länge sagt att den ekonomiska krisen är svår och att allt måste vara väldigt genomtänkt.

Till dessa priser och med vetskapen om att det du skulle se var “borreguitos”, var allt allmänheten gjorde att visa ett rött kort till företaget Toiros e Tauromaquia och till tjurfäktning i allmänhet.

Kartellen, med undantag för Juli, var inte dålig, utan mer av samma sak.

“Åh och så, men det finns fans som betalar mer än så i Spanien…”som det är, men att se kvalitet och allvar.

Så länge affärsmän inte förstår att det inte finns pengar att alltid se samma, för att se lamm för tjurar och framför allt, det finns inga pengar för påhittade “extra” datum… Dålig saker går. Vad sägs om att flytta och gå för att sälja biljetter och hitta “partners” (ett ord som upptäckts nu i tjurfäktning)?

Nåväl… begravningen har börjat!!!

Gårdagens lopp är kanske det bästa argumentet för en Covões, för en anti-Oxen…

Bristen på allvar mot den lilla allmänheten som gick till Alcochete

Det var få, det är sant, men att sälja en gris i en hund är fult, väldigt fult!

Föreställ dig, på en promenad genom Alcochete, när alla restauranger i flodstaden var slutsålda, stötte jag på en affisch som tillkännagav ordern att slåss. Jag tog en bild, bara för att analysera den under firandet. Jag visste inte att jag skulle sakna det så mycket, eller inte alls.

Juli handlade om sin första tjur, en Domingo Hernández som vägde 460 kilo… Vad fan, men i ‘Order of Lide’ fanns det ingen med denna vikt, inte ens den siffran. Förklaring till syftet? Noll!

Den andra av João Telles Júniors lott, som gick ut till arenan, tyvärr för arrangörerna, föll och kanske, ja, kanske, i det ögonblicket blev han styckad eller något liknande. Så fort han reste sig, efter många försök, lämnade João Telles ett långt, till allmänhetens enorma protest. Lita på folklig visdom eller kanske till och med de lättaste plånböckerna när du gör dessa analyser. Tjuren föll igen ett par gånger och returnerades.

Alla såg. Allt!

Goodwill från företaget, som gjorde det känt för högtalarna att det erbjöd en annan tjur. Tacksam! Men till slut fick vi reda på att han erbjöd en av dem som listades i tvistordningen.

Allvar? Inga förklaringar till utbyten och bedrägerier?

Är det så du skämmer bort allmänheten som spenderade en drake euro där?

Alcochete är ett torg för oss alla. Efterföljden till den före detta entreprenören, förstås, men denna tjurfäktning, mörk och dyster för en show av denna betydelse, behöver inte behandlas med sådan oerfarenhet, gårdagen skadlig för mångas plånbok (i brist på allvar, i brist av marknadsföring, för brist på ljus, för bristande uppfyllande av avtalet, för bristande kvalitet…)…

det konstnärliga resultatet

Av det konstnärliga resultatet kommer TouroeOuro, även om det har sitt nuvarande direktorat, inte att publicera en krönika.

En rad vardera:

João Telles och Ilusionista, med två bra kortfilmer.

Francisco Palha med en andra ledning där han stod ut i en brega av makt och bra nivå bandarilhas.

El Juli med en första prestation av god ton, men med “badano” och en andra av meriter.

Forcados Amadores de Alcochete och de yngre killarna.

Bulls Passanha inom sin typ och den “spanska”, som sticker ut som bekväm den första.

Som någon sa efter loppet, med sådan populär visdom ‘Jag har redan betalat Juli för träning…’.

Tjurar och tjurfäktning, systemet och pressen

Förhållandet mellan företaget Toiros e Tauromaquia och pressen är, låt oss säga, KRIMINALT.

Detta företag fullgör inte sina skyldigheter gentemot pressen, med medvetenhet och vetskap från hela styrelsen som nu har avgått från APET.

Återigen följde inte Toiros e Tauromaquia lagen med TouroeOuro genom att neka respektive arbetsuppgifter till denna MEDIA.

Företaget som nämnts, finjusterar stämgaffeln, att ha i skyttegraven, en plats som alltid har “utsetts” för att fotografera, de som bara gör det, fotografera, som springer som maratonlöpare och som artisterna måste stoppa, som hände igår..

Till Bull and Gold, inget svar. Inte till TouroeOuro, eftersom det avger en åsikt och att den kan och bör vara, med eller utan den, exakt densamma som den som den utfärdar nu.

Toiros e Tauromaquia lever utanför lagen och för att bevisa det, biljetten som tilldelades i april (i år), till ett media, som inte är klart för oss och som TouroeOuro samlar in, tillsammans med några från Évora, när han för det organiserade lopp.

Att tilldela biljetter till TRAPPAN är FÖRBJUDET och är straffbart enligt lag, eftersom åtkomsten är begränsad i nödfall. I år var det för pressen, andra år SÅLD.

Slutsats

Det här är partiet alla vill ha.

Obefintliga krönikor för att inte avslöja triumfer och bara publicera bilder (som inte talar) och som alltid visar artisternas goda stunder.

Ackrediteringar för trappan, eftersom pressen behandlas som tiggare.

Att dra nytta av allmänheten (sinho) som skulle behöva betala för att se tjurar som inte fanns på bladet och ett parti helt betingat av en lobby utan nivå och som verkar vara engagerad i att få tjurfäktning att explodera…

Triumfer för allt och alla, där onda, vi verkligen är, för att vi inte faller i linje med dessa knep!

Men uppmärksamhet, det röda kortet var inte för oss, där besöken växer för varje dag… Det röda kortet har allmänheten redan visat vid många tillfällen den här säsongen.

Similar Posts

Leave a Reply