Alla hjärtans dag-program samlar gastronomi, musik och modemässa i Porto Alegre

95
Alla hjärtans dag-program samlar gastronomi, musik och modemässa i Porto Alegre

När alla hjärtans dag närmar sig ökar efterfrågan på gastronomiska och fritidsalternativ för årets mest romantiska helg. Med det i åtanke valde Correio Feminino ut diversifierade attraktioner i Porto Alegre för de som fortfarande inte har bestämt var de ska fira datumet. Bland tipsen finns restauranger som erbjuder en speciell meny, i New York eller thailändsk atmosfär, samt en modemässa och gratiskonserter. Se schemat:

Fredag ​​(10/06)

Trend Orla Bike and Roller

Det första tipset börjar med ett hälsosamt schema. Med början av alla hjärtans dag-firandet kommer Trend Orla Bike and Roller att samla flera grupper av skridskoåkare och cyklister, som kommer att ge sig ut på gatorna i Porto Alegre på fredag, från 20:30 till 22:00. Det blir den första åkturen som samlar Pedalegre-cyklister och Koncept Inline-åkare.

Innan dess, med start klockan 18, på själva Trend Orla (Av. Ipiranga, 50), är en happy hour inplanerad för att värma upp deltagarna. Mötet kommer att animeras av musik av Felipe Guigas och Leandro Zamba, med pop, rock och sambarytmer. Cirka 150 cyklister och 150 skridskoåkare bör integrera turen.

Lördag (11/06)

Gratis show på Boulevard Assis Brasil

Och för par som letar efter ett musikprogram kommer Boulevard Assis Brasil (av. Assis Brasil, 4320) att erbjuda en gratis attraktion. På lördag klockan 18:00 blir det en covershow av bandet Roupa Nova, i ställets food court. Presenterad av gruppen Roupa Nova Cover av Tom Amorim och Banda, kommer repertoaren av presentationen att innehålla låtar som Sapato Velho, Coração Pirata, Dona, Linda Demais och Wisk a Go-Go.

Kultur och gastronomi i Estancia das Oliveiras

För den som vill fira dejten med lugn och ro, är tipset Estância das Oliveiras, som ligger 28 km från Porto Alegre. Programmet, som börjar kl. 14.00 denna lördag och pågår fram till kl. 23.00, inkluderar ett guidat besök i Olivlunden och Lagar, provsmakning av extra jungfruolja från Estância, en promenad genom den nya olivlunden, terrass och utsiktsplats med utsikt över regionens olivlundar, kullar och landskap.

På sen eftermiddag är det DJ och violinistpresentation. Middagen, inspirerad av Frankrike, har en meny signerad kocken Alessandro Kralik. För romantiker som också vill njuta av den 12:e fortsätter programmet på plats med lunch. Information kan erhållas via WhatsApp (51) 99813-0919.

söndag (12/06)

Modemässa på Sola Craft Bar

Sola Craf Bar (São Carlos, 725, kvarteret Floresta) kombinerar en modemässa med levande musik och gastronomi, och välkomnar Brick de Desapegos denna söndag, från 11.00 till 19.00, för en speciell Alla hjärtans dag-upplaga. Det kommer att finnas mer än 20 modeutställare, inklusive secondhandbutiker och författarmärken, med kläder för alla par. Från kl 17 kommer sångaren João Ortácio att liva upp stämningen genom att spela romantiska hits. Sola kommer också att ha en speciell meny och hantverksöl för att fira datumet.

Fair kommer att samla 20 modeutställare, inklusive secondhandbutiker och författarmärken | Foto: Fábio Alt / Publicitet / CP

Specialmeny på Wills Pier Embarcadero

För par som letar efter en speciell meny för söndagsmiddag är ett av förslagen Wills Cais Embarcadero (1050 Mauá Avenue). Baren, inspirerad av stadsdelen Williamsburg i New York, skapade ett exklusivt menyförslag, signerat av kocken Douglas Figueiredo. Till huvudrätterna hör räkrisotto och tillgodoser även vegetarianer med shitake risotto. Middagen serveras från 20.00 till 23.00 och för att packa upp kvällen kommer sångerskan Bia Duarte att presentera en akustisk show. Mer information kan erhållas via WhatsApp: (51) 99609-3885.

Specialprogram på Thai House och Koh Pee Pee restaurang

Ett annat tips för söndagskvällen är schemat för Koh Pee Pee-gruppen. Med ett stängt evenemang och en utarbetad meny återvänder eventhuset Thai House (Rua Schiller, 65, stadsdelen Rio Branco) till den gastronomiska scenen efter två år utan verksamhet på grund av pandemin. Mitt i den typiska thailändska inredningen kommer middagen, som börjar kl. 19.30, att ha en annan meny. Bland huvudrätterna finns stekt ris med grönsaker och filé eller stekt ris med räkor, shitakesvamp och purjolök. Kontakt för information är (51) 9964-33945.

För dem som föredrar restaurangen Koh Pee Pee (83, Rua Schiller, Rio Branco-distriktet), kommer stället att vara öppet exceptionellt denna söndag, från 18.00, för middag med sin traditionella thailändska meny. Huset kommer att acceptera förbokningar, men kommer också att ha plats för par som vill åka utan förbokning, med boende beroende på beläggningen på platsen. Kontakten är på (51) 3333-5150.


Koh Pee Pee Restaurant öppnar med traditionell thailändsk meny | Foto: Koh Pee Pee Group / Publicitet / CP


Se också

Similar Posts

Leave a Reply