bandströmmen kommer tillbaka i förgrunden 2022

47
bandströmmen kommer tillbaka i förgrunden 2022

Kedjebältet, kallat i Brasilien som ett aktuellt bälte, har fått adepter på senare tid och har blivit en feber bland kändisar, lär dig hur du använder modellens olika alternativ.

Vi har sett mode återanvända flera gånger, det vill säga något som använts mycket under de senaste decennierna, gått i glömska och som senare kom tillbaka som feber igen i en ny generation. Så var det till exempel med byxor med klockbotten eller fannypack. Idag ser vi det hända med det nuvarande bältet – den senaste, och inte så nya, modeaccessoaren för kvinnor för tillfället.

Det finns flera kedjebälten som vi ser till salu runt omkring, i olika storlekar, färger och format, det är ett tillbehör som dessutom är väldigt lätt att kombinera, så det är ett utmärkt val för den som vill implementera ett bälte i sin look, men möter svårigheter i tid att välja modell för att harmonisera med utseendet.

Som regel måste bälten ofta matcha skor, men detta dilemma gör inte så mycket för kedjebältet. Eftersom kedjorna vanligtvis är metalliska kan materialet enkelt matcha vilken skofärg som helst.

Här är några exempel på att kändisar använder modellen:


Foto på modellen (Foto/Reproduktion: Pinterest)


På det här fotot föredrog Bella Hadid att hålla fast vid det traditionella och trots att hon bar en guldkedja valde hon att bära den med accessoaren. Och som sett valde hon mycket väl de ormtryckta skorna, som är mycket väl dekorerade med guld.


Ytterligare en modell. (Foto/Reproduktion: specialarabia.com)


Celine Dion bär en modeklassiker: metalliskt kedjebälte, som sett brydde hon sig inte om att bära en silverklack, den svarta gick väldigt bra, tack!


Sångerskan Tassia Reis.(Foto/Reproduktion:metropoles.com)


Sångerskan Tassia Reis i showen, verkar bära ett kedjebälte lite mer annorlunda än vad vi har sett här, det här är tjockare och liknar ett vanligt bälte, men det går inte obemärkt förbi!


Ytterligare ett förslag. (Foto/Reproduktion: elle.com)


För att avsluta och kontrastera med det tidigare exemplet, bar supermodellen Naomi Campbell en unik modell, även den från Channel, som de flesta av de som ses ovan – vi ser att det parisiska varumärket har en viss uppskattning för accessoaren – det är ett glamoröst kedjebälte , dubbat längs hela dess längd. Detta är faktiskt inte en kedja, som de som ses ovan, men det var en form som märket hittade som ett alternativ för dem som inte gillar kedjor särskilt mycket, men som gillar stilen och lättheten som modellen ger för dem som bär Det.

Foto/Höjdpunkt: Modell med kanalbälte Återgivning: gpslifetime

Similar Posts

Leave a Reply