Begravningen av ett offer för kvinnomord i Piratininga präglas av uppståndelse och revolt

31
Begravningen av ett offer för kvinnomord i Piratininga präglas av uppståndelse och revolt

Offrets kusin rapporterade att Letícias exman flera gånger sagt att han skulle döda henne

Kolla på min läsning | Skrivet av Redaktion | 27 juli 2022 – 19:13
Skakade vägrade de närvarande att tala med pressen.

Skakade vägrade de närvarande att prata med pressen –

Vänner och familj till Letícia Dias Santana, 29, deltog i begravningen av hemmafrun som var ett annat offer för ett av de tre fruktansvärda fallen av kvinnomord som ägde rum den här veckan i huvudstadsregionen Rio. Klädda i blusar för att hedra Letícia, hyllade de mer än 60 närvarande husfrun på São Francisco Xavier-kyrkogården i Charitas, Niterói.

Upprörda och ledsna över det fega mordet på hemmafrun föredrog de närvarande att inte tala med pressen. En skolkamrat till Leticia, som avböjde att bli identifierad, sa att hon pratade kort med offret på måndagen.

“Jag pratade med henne i förrgår. Hon smsade att hon hade bytt nummer och hade ett nytt nummer och jag pratade lite med henne”, säger vännen. “Sanningen är att vi aldrig vet vad som händer ens med personen, ibland vet vi inte vad de går igenom eller föredrar att inte berätta”, tillade hon på frågan om Letícia hade några tecken på problem med sin exman. .

Läs mer: Kvinna som mördades i Piratininga hade redan fördömt sin partner, säger familjen

Fortfarande på São Francisco Xavier-kyrkogården sa en kusin till offret, som inte heller identifierade sig, att den misstänkte redan hade sagt några gånger att han skulle döda Letícia.

“Han sa alltid ‘jag ska döda din kusin’. Han sa att han skulle döda henne och ta livet av sig senare. Han gjorde en del av det. Jag vet inte om han kommer att uppfylla sin del. De har alltid slogs, men vi trodde inte på det. Jag trodde aldrig att det han sa skulle hända”, sa kusinen.

Den huvudmisstänkte för mordet på Letícia Santana är hennes exman, identifierad som Flávio Fonseca. Han är på flykt.

Även enligt polisen och offrets familj präglades äktenskapet av slagsmål och aggressioner. Enligt offrets systerdotter anmälde Letícia angriparen tre gånger till polisen, men han greps aldrig. Angriparen fick också hålla sig borta från henne på grund av en skyddsåtgärd, som han helt struntade i.

Letícia efterlämnar tre barn, en sexårig pojke och en treårig pojke, frukterna av sitt äktenskap med den misstänkte och ytterligare en 10-årig pojke.

Similar Posts

Leave a Reply