Boqueirão Fashion Day börjar med programmering för samhället den 12:e

49
Boqueirão Fashion Day börjar med programmering för samhället den 12:e

Människor från samhället som arbetar med eller är intresserade av mode kan inte missa programmet Boqueirão Fashion Day – segmentets årliga evenemang som produceras av Regionförvaltningen, i samarbete med utbildningsinstitutioner och butiksinnehavare på Rua Bley Zornig, tyget och föremålen för kvarterskläder. Aktiviteterna börjar på tisdag (12/7), vid Rua da Cidadania do Boqueirão, under tecken på att garderobsplagg har avgått.

Deltagande i någon av dem är kostnadsfritt, men kräver föranmälan på Aprandire – kursportalen Curitiba City Hall. Fyra aktiviteter med olika teman kommer att erbjudas. Allt sker på eftermiddagen.

Från trender till avfallshantering

Programmet börjar med en trendprat (12/7), med Mariah Viana, Marlon Chin Lee och Elaine Piovezan, från Escola de Moda do Centro Europeu. På onsdag (13/7) kommer hanteringen av textilavfall som genereras av kläder att vara ämnet för en föreläsning av modedesignern och professorn Luciana Ikeda, från Senai.

På torsdag (14/7), på Espaço Worktiba, är det tur till workshopen för anpassning av jeansplagg, ledd av Susana Ramos, även hon lärare i Senai. Samma datum, i Semeador-rummet, kommer det att hållas en föreläsning om bildkonsultation med modedesignern, konsulten och Senac-professorn Samara Peron Nunes.

catwalk

I sin sjätte upplaga avslutas Boqueirão Fashion Day den 15/7 (fredag), med paraden av skapelser som förbereds och ommärks av studenter och professorer i modekurser vid Positivo- och Uniandrade-universitetet, som är partner i evenemanget.

40 professionella modeller kommer att finnas på catwalken, som kommer att paradera sina skapelser, och 20 personer i alla åldrar assisterade av programmen från Social Action Foundation (FAS), som ansvarar för att visa allmänheten möjligheterna att sätta ihop produktioner av kläder och skor från Disque Solidariedade – FAS donationsinsamlingstjänst.

Service:

schema för paraden

Boqueirão Fashion Day

Från 12 till 14 juli (tisdag, onsdag och torsdag)

Eftermiddag (tider på Aprendire-portalen)

På Rua da Cidadania do Boqueirão

(Av. Marechal Floriano Peixoto, 8430)

Registrering på Learn-portalen

07/12 (tisdag):

15:00 till 16:30 – Modetrender (chatt, auditorium 2)

07/13 (onsdag):

14.00 till 16.00 – God praxis inom textilavfallshantering (föreläsning, auditorium 2)

14/07 (torsdag):

14.00 till 16.00 – Anpassning av jeans (workshop, Espaço Workitiba)

15:00 till 16:00 – Bildkonsultation (föreläsning, Semeadorrum)

Similar Posts

Leave a Reply