Clara Carvalho spelar huvudrollen i pjäsen “Beat Before You Enter” av Paola Prestes

36
Clara Carvalho spelar huvudrollen i pjäsen “Beat Before You Enter” av Paola Prestes

Karen Coelho, Norival Rizzo och Victor Hugo Sorrentino finns också i rollistan i familjekrönikan.

med riktning av Eduardo Tolentino de Araujopjäsen “Beat Before Entering” visas kl French Alliance Theatresom ligger i São Paulo och ger dagens porträtt genom att visa de separerade föräldrarna och de två ensamstående barnen som återförenas efter sin morfars begravning.

Foto: Internetreproduktion.

Mötet mellan karaktärerna lyfter fram flera känslor och familjekonflikter som kommer att diskuteras bakom stängda dörrar. Clara Carvalho och Norival Rizzo spelar föräldrarna (Tereza och Jaime), medan Karen Coelho och Victor Hugo Sorrentino spelar barnen (Beatriz och Kiko).

“Knock Before You Enter” har den sura och sofistikerade humorn som en urban medelklass. Iscensättningen i arenaformat gör att publiken kan vara mycket nära skådespelarna, som om de såg livet i denna familj genom nyckelhålet. Projektet markerar debuten av Espaço LAB Teatro Aliança Francesa.

Den dramatiska komedin är på torsdagar klockan 20.30 från torsdag till lördag klockan 20.30; och söndagar kl. 18.30 fram till 31 juli.

SE OCKSÅ:

—> Utställningen “Portinari Raros” visas på CCBB

—> Shaman är bland de bekräftade attraktionerna på MTV Miaw 2022

—> Cantor Otto kommer att uppträda på Mar de Música-projektet; känna till detaljer

Paola Prestes har en karriär inom film och TV och scendebuterar som dramatiker. Skapandet av “Beat Before Entering” uppstod ur behovet av att bryta tabun och gå emot dogmer och förutbestämda regler om familjen som alltid hyllas.

Enligt författaren: “Historien visar människor som i grunden är ofullkomliga. Teresa har ett liberalt tal, men med en rad motsägelser. Hon levde i en tid då kvinnor hade mindre frihet, hon separerade, gick för att studera, gick efter den drömmen. Det är dock en fråga om det verkligen var värt det. Hans dotter Beatriz är från en annan generation, i början av en ännu mer liberal era, men hon är inte heller bekväm. Båda är ett bevis på att kvinnors frigörelse fortfarande pågår, och det är fortfarande en lång väg kvar att gå.”

SERVICE:
LAB Space – Alliance Française Theatre
Rua General Jardim 182 – Vila Buarque. Luftkonditionering. Information: (11) 3572-2379
Säsong: Från 30 juni till 31 juli. Torsdag till lördag kl. 20.30; och söndagar kl. 18.30.
Pris: Torsdag och fredag: R$ 50 (full) och R$ 25 (halv); Lördag och söndag: R$ 60 (helt) och R$ 30 (halva).
Betyg: 14 år. Längd: 80 minuter

Similar Posts

Leave a Reply