Daniella Perez fick graven kränkt och kistan öppnad efter begravningen; förstå

42
Daniella Perez fick graven kränkt och kistan öppnad efter begravningen;  förstå

Chock och revolt. Dessa var känslorna som tog över Brasilien i december 1992. Den månaden kom nyheten om mord på Daniella Perezen 22-årig dansare och skådespelerska som var på höjden av sin karriär.

Men den 28:e i den månaden fick konstnären sitt liv avbrutet grymt sätt. Hon mördades med 18 hugg per William av Paduamedspelare i såpoperan, och hans dåvarande fru, Paula Thomaz.

Läs denna artikel:

  • Sista scen av Daniella Perez i ‘De Corpo e Alma’
  • Daniella Perez berättelse: Hur dog hon?
  • Varför kränktes graven?
  • Uttalande av Paula Thomaz efter att ha dödat skådespelerskan;
  • Vad hände med Guilherme de Padua och Paula Thomaz?
  • HBO Maxs serie “Brutal Pact”.

Sista scen av Daniella Perez i såpoperan ‘De Corpo e Alma’

Daniella Perez berättelse: Hur dog hon?

Daniella mördades med 18 hugg i hjärtat, lungorna och nacken av det romantiska paret i handlingen. Mördaren dömdes till 18 års fängelse tillsammans med sin fru, som var gravid.

Skådespelaren Guilherme de Padua började plåga Daniella när de två fortfarande spelade in såpoperan, Glórias första soloverk på Globo. Han hade rädsla för att förlora utrymme i handlingen och fortsatte med att be sin motspelare att ingripa å hennes vägnar.

Före slutet av det året märkte Padua det inte hade något deltagande i de två sista kapitlen av romanen. Så den 28:e lämnade han inspelningen och gick hem för att hämta ett lakan, en kudde och hans fru Paula.

FORTPLANTNING
Mordet på Daniella Perez, dotter till Gloria Perez, hände för nästan 30 år sedan – FORTPLANTNING

De väntade på Daniellas avgång från uppsättningen av inspelningar och med bilen stängde de den på en bensinmack. Glorias dotter steg ur fordonet för att förstå vad som hände och frågade Padua, vem attackerade sedan lämna henne medvetslös.

mördaren satte Daniella i själva bilen, som kördes av Paula, medan han fortsatte att köra fordonet som tillhörde skådespelerskan.

Paret åkte till Barra da Tijuca, i västra Rio de Janeiro, och letade efter en ledig tomt. precis där, Daniella mördades. Invånare i regionen blev överraskade av rörelsen och ringde polisen som kom när paret inte längre var där.

Polisen upptäckte att skådespelaren var inblandad i mordet på skådespelerskan på grund av bilens registreringsskylt, som noterades av vittnen. William av Padua och Paula Thomaz dömdes till 18 års fängelse, men båda lämnade fängelset efter att ha avtjänat en tredjedel av sitt straff 1999.

Varför kränktes Daniella Perez grav?

De senaste avsnitten av “Brutal pakt”, en serie som minns mordet på skådespelerskan, gav nya avslöjanden om brottet. En av dem var den kistan som Daniella begravdes i var tvungen att öppnas efter kölvattnet, på Glorias begäran.

Detta hände pga skådespelerskans grav vandaliserades månader efter brottet. “Sedan händelsen inträffade, praktiskt taget varannan vecka, ringdes folk för att de hade försökt öppna graven. [onde estava Daniella Perez] (…) Du har inte ett andetag, du har inte frid ens där i graven”, sa Glória Perez.

Uppspelning/HBO Max
CASE DANIELLA PEREZ: Kändisar rapporterar hur skådespelerskans kölvatten var: “Capela skakade” – Uppspelning/HBO Max

Mitt i attackerna, skådespelerskans kropp måste överföras till en annan grav. Under uppgrävningsprocessen sa författaren att hon blev förvånad över färgen på sin dotters kista. “Den hade en annan färg och jag började tänka att det inte var hennes kista, att de hade förändrats”, rapporterade han.

“Jag sa: ‘Det är det inte! Öppna det! Jag vill se om det är hon’. Jag skrek så mycket att de öppnade den. Ärai vittnesbörd i HBO-dokumentärserien.

Uppspelning/HBO Max
Daniella Perezs kölvatten: HBO-serien säger att kapellet “skakas” – Uppspelning/HBO Max

Enligt henne, så fort kistan öppnades, gjorde hon hade en vision. “Jag såg ingenting. Jag såg henne precis. Och jag såg det precis som dagen då jag begravde det. Likvärdig. Jag minns att jag sa till Sandra, “Hon ser likadan ut” och Sandra sa: “Nej, det gör hon inte”. Jag sa: ‘Ja, jag såg det!’ och jag pratade aldrig om det igen och jag vill inte ens det. Jag såg detsamma”.

Uttalande av Paula Thomaz efter Daniella Perez död

Tack vare den brutalitet med vilken det hände, mordet på Daniella Perez Det blev en mediaaffär på den tiden. Många ville veta vem som faktiskt hade dödat den uppstigande skådespelerskan och vad straffet skulle bli för de ansvariga.

Strax efter brottet kom polisen på två namn: Paula Thomaz och Guilherme de Padua. Myndigheterna upptäckte att skådespelaren och hans fru var inblandade. på grund av registreringsskyltenvilket noterades av vittnen.

Enligt en artikel publicerad i tidningen Folha de S.Paulo under tiden för rättegången präglades Paula Thomaz vittnesmål av motsägelser.

Uppspelning/HBO
Paula Thomaz: Hur mår mördaren av skådespelerskan Daniella Perez idag? se bilder – Uppspelning/HBO

Paula sa till och med att hon var på Barrashopping under tiden för brottet och ändrade senare sin version och sa att hon var med i showen “A Noite dos Leopardos”, med manliga nakenbilder, tillsammans med sin man.

Information rapporterar fortfarande att hon hade en gråtande kris och fick avlägsnas från platsen 15 minuter efter att förhöret påbörjats. När han återvände förnekade han att han deltagit i brottet som dödade Daniella Perez under de 70 minuterna av vittnesmål.

Vad hände med Paula Thomaz och Guilherme de Pádua? Hur mår du idag?

Fem år efter brottet ägde rättegången rum och båda dömdes för grovt mord av skändligt motiv, med omöjligheten att försvara offret. Guilherme dömdes till 19 år och Paula till 18 år och sex månader.

Gravid under mordet, Paula födde Felipe i maj 1993, medan han är instängd. Hon och skådespelaren splittrades kort efter, på grund av de olika versionerna som presenterades som ett försvar.

I de flesta vittnesmålen, han anklagade sin fru för brottet. Med bara sju års fängelse ställdes de två på villkorlig dom. Idag är Guilherme de Pádua pastor och Paula Thomaz lever ett diskret liv.

Uppspelning/Facebook
15 år efter Daniella Perez död, blir skådespelaren som mördade henne en evangelisk pastor – Uppspelning/Facebook

Serien “Brutal Pact: The Murder of Daniella Perez”

“Brutal pakt: Mordet på Daniella Perez” är en dokumentärserie producerad av HBO Max, som påminner om det brutala brott som dödade skådespelerskan. De fem avsnitten är tillgängliga från streamingtjänsten.

FORTPLANTNING

Mordet på Daniella Perez, dotter till Gloria Perez, hände för nästan 30 år sedan – FOTO: REPRODUKTION
Reproduktion / Globe

Daniella Perez och Guilherme de Paduá i ‘De Corpo e Alma’ – FOTO: Reproduktion/Globe
Uppspelning/HBO Max

CASE DANIELLA PEREZ: Kändisar rapporterar hur skådespelerskans kölvatten var: “Capela skakade” – FOTO: Playback/HBO Max
Uppspelning/HBO

Paula Thomaz: Hur mår mördaren av skådespelerskan Daniella Perez idag? se bilder – FOTO: Playback/HBO
Uppspelning/Facebook

15 år efter Daniella Perez död, blir skådespelaren som mördade henne en evangelisk pastor – FOTO: Reproduktion/Facebook
Uppspelning/HBO Max

Daniella Perezs kölvatten: HBO-serien säger att kapellet “skakas” – FOTO: Playback/HBO Max

Similar Posts

Leave a Reply