Dekorationsidéer för att dekorera ingångarna till små lägenheter

44
Dekorationsidéer för att dekorera ingångarna till små lägenheter
Entréerna i de små lägenheterna ger upp sin roll i att ge besökarna de första glimtarna av de rådande utsmyckningarna, och deras funktion är begränsad till att ge en korridor till de andra sektionerna, på grund av trångheten.. Om entréerna i de små lägenheterna , säger inredningsingenjören Reham Farran att ”i moderna byggnader i städer är utrymmena mindre. Lägenheterna, vilket gör att entréerna uteslutande fungerar som en distributör till rummen, och innehåller många dörrar. Därför är det dekorativa arbetet koncentrerat till väggar, samtidigt som du tar bort elementen som fördelar sig på golvet och “hacka” utrymmet. Fler idéer för att dekorera entréerna till små lägenheter, nedan.

Idéer för att dekorera ingångarna till smala hem

I en modern, smal lägenhet är entréns funktion begränsad till att ge en passage till de övriga rummen
  • Väggen mittemot husdörren är klädd i ett ljust material, som tapeter (eller sten, keramik eller skum), och tar emot små målningar, så att en grupp representerar ett specifikt tema. Designarbetet på den tidigare nämnda väggen förstärks av de stora “applikationerna” som är fördelade på båda sidor av den, eller till och med två par lampor placeras på “konsol”-hyllan, till höger och vänster. Ovanför panelerna finns en “konsol” som är en hylla med en meny på ena sidan eller utan.
Inredningsingenjör Reham Farran
  • Det finns en andra idé i inredningen, som skiljer sig från den första, och den kräver att man använder en enorm rektangulär spegel (tom eller lasergjord och inkluderar inskriptioner) för att täcka väggen mittemot dörren i entrén, förutsatt att spegeln är fäst på trämaterialet, så att det verkar upphöjt från det, och indirekt belysning sprids på det. I mitten av spegeln sticker trähyllan ut. Till vänster och höger om spegeln, och på trämaterialet, är två par “applikationer” installerade för belysning eller kan undvaras, i utbyte mot att ordna en lampa på hyllan och en uppsättning ljus och små hushållstillbehör .
    Hemtillbehör arrangerade på konsolbordsskivan

    Denna modell presenterar en estetisk bild, i ett smalt utrymme, och kan förstärkas av en rektangulär bassäng som innehåller gröna växter.

5 dekorationstips

En bänk i begränsad storlek kan ersätta entrén

1 Entrén i en liten lägenhet är ofta mörk, så det är lämpligt att fördela en grupp tunna och fashionabla “neon”-stänger sist på en planka, med stängerna upphöjda från den sista, och arrangerade konstnärligt, för att säkra spegeln (eller en grupp av fotografier eller till och med målningar).
2 Framför huvudväggen, där spegeln är placerad, bildas en hängare av krokar som kommer ut från en spegel, förutsatt att den senare följer grundutformningen designmässigt.
3 En liten bänk eller ett högt skoskåp fäst vid en låg, konstnärligt utformad sittgrupp kan ersätta entrén.
4 Det är anmärkningsvärt att koordinera mellan den yttre ingången till huset och den inre, genom att använda natursten, till exempel, för att täcka väggarna, på båda ställena, eller till och med speglar.

De övriga väggarna i entrén är klädda i samma material som huvuddesignen

5 De andra väggarna följer huvuddesignen vad gäller materialet, och de höjer värdet av inredningen genom de tillbehör som hänger på dem, som tavlor…

Similar Posts

Leave a Reply