Den oväntade influencern som redan lyser tillsammans med Cristiano Ronaldo

79
Den oväntade influencern som redan lyser tillsammans med Cristiano Ronaldo

Den oväntade influencern som redan lyser tillsammans med Cristiano Ronaldo

Dyanne Miryan flyttade till Portugal och det är från Lissabon hon lämnar för att erövra modevärlden på sociala nätverk.

Dyanne fortsätter att stiga.

På mindre än ett år har det samlat mer än 100 tusen följare som följer varje par och skickar sitt utseende vidare Instagram. Men den senaste veckan fick han besök av figuren med flest följare i världen, Cristiano Ronaldo, med över 400 miljoner.

Tillfället? Lanseringen av ännu ett tidningsomslag. Efter att ha dykt upp på huvudsidan av “Elle” i Saudiarabien, är Dyanne Miryian nu omslaget till “Carlota”.

Den 27-åriga brasilianaren som har adopterat Lissabon som sitt hem har gjort en snabb uppgång i influencers värld och har hoppat från Instagram-flöden till tidningssidor. Alltid, naturligtvis, ackompanjerad av hennes bästa outfits.

Dyanne hade redan berättat för NiT hur allt hände, från de första annonserna i Brasilien, till flytten till Portugal och fastighetsbranschen. Nu vill brasilianaren ge allt hon har inom modevärlden. Tydligen fungerar det.

För NiT avslöjar han hur allt har hänt och vilka must-have-bitar han aldrig lämnar hemma under sina många resor.

Efter att ha varit omslaget till “Elle” i Saudiarabien är hon nu omslaget till “Carlota”. Det har varit en väldigt snabb uppgång. Hur har alla dessa möjligheter kommit till?
Genom hårt arbete och mycket envishet. Jag har alltid försökt ägna mig åt mina projekt och med Instagram har det inte varit annorlunda, eftersom jag ägnar mer och mer av min tid åt sociala nätverk och jag känner mig väldigt glad över det. Det handlar inte bara om att påverka människor, det är mycket mer än så. Det handlar om att träffa människor som du aldrig trodde att du skulle träffa. Jag har följare som redan har blivit vänner, vi pratade, de stöttar mig mycket. Dessutom har dessa möjligheter gjort det möjligt för mig att förverkliga min barndomsdröm varje dag, vilket är att ta bilder för så många bra projekt — och att göra fler och fler partnerskap.

Instagram är en sak. Sidorna i papperstidningar är en helt annan. Vilken känner du dig mest bekväm med?
Jag gillar verkligen den digitala världen för att ge så många bra saker, men om jag måste välja mellan det ena eller det andra föredrar jag tidningen. Det är något som stannar för livet och blir minnesvärt. Det raderas inte och kan aldrig elimineras.

Ännu mer överraskande: hans Instagram besöktes av personen med flest följare i världen, Cristiano Ronaldo. Hur hände det?
Min man och jag är stora beundrare av Cristiano Ronaldo, just för att han är en person så dedikerad till sitt arbete, men också till sin familj. Med mycket dedikation kunde han vid flera tillfällen bli den bästa spelaren i världen. Din talang och vilja att alltid ge ditt bästa är beundransvärd. Dessutom har den makten att påverka tusentals människor för gott. Det måste vara en ära för honom att veta att många barn har börjat drömma tack vare hans arbete. På dagen för lanseringen av mitt omslag till “Carlota” var Ronaldo närvarande. Jag tror att det är Gud som visar mig, än en gång, att allt är möjligt för dem som tror.

Tror du att du definitivt har etablerat dig som en influencer och stilreferens?
Jag tror att jag fortfarande tar mina första steg, men jag tror att jag i allt högre grad påverkar människor från olika kontinenter. Jag känner att folk som följer mig på mina sidor identifierar sig med min stil. Det är också därför jag känner mig mer och mer trygg.

Med det i åtanke, berätta för oss vilket plagg som ger dig flest minnen i din garderob? Det beror på att?
En blå kavaj från Gucci. Det var ett stycke som präglade mig mycket, eftersom det var det första jag lade ut på Instagram. Det är också därför jag kommer att behålla den för alltid.

Och den som aldrig kan saknas i någon resväska?
Min favorit Louis Vuitton necessär, som jag har mycket tillgivenhet för. Det var en av de första plaggen jag köpte från märket och jag tar den alltid med mig på mina resor, för att förvara mitt smink.

Om du bara fick välja ett par skor att bära resten av ditt liv, vilka skulle det vara?
Mina Hermès flipflops med klack. De är enkla och eleganta. Jag kan bära dem både dag och natt, och de passar bra med många klädalternativ.

Härifrån, nu när du har erövrat sociala medier, vad är dina nästa stora planer?
Jag vet inte vad Gud har i beredskap för mig. Jag vill bara följa dina syften väldigt klokt. Jag är så tacksam för allt som har hänt i mitt liv och för att jag har så många bra människor omkring mig. Så innan jag startar ett nytt projekt måste jag vara beredd på det.

Similar Posts

Leave a Reply