det coola märket som skapade speciella örhängen för döva – NiT

53
det coola märket som skapade speciella örhängen för döva – NiT

Bijoux från Mimi: det coola märket som skapade speciella örhängen för döva

Det finns flera förslag, till exempel toner. De är dekorerade med kristaller, som läggs till hörapparaten.

En verkligt inkluderande samling.

Londonbaserade varumärket Bijoux de Mimi är ett sant exempel på vad mode- och accessoarbranschen är på 2000-talet. Den blev populär på TikTok, där den samlade över 250 miljoner visningar på de korta videorna som visar de färgglada örhängena. Det är ett projekt skapat av Amelia Hitchcock-Merritt, en 20-årig ung kvinna, i juni 2020, som alltid går mot inkludering. Av denna anledning lanserade den den 20 juli en ny kollektion designad för alla de människor som behöver använda en hörapparat.

Detta sortiment skapades i samarbete med smyckesmärket Deafmetal (vars målgrupp är just personer med hörselproblem) och den icke-statliga organisationen Living With Hearing Loss, till vilken 20 procent av varje försäljning går tillbaka.

“När jag skaffade en hörapparat 2018 tänkte jag: ‘Varför kan det komma sig att om vi har dålig syn kan vi välja mellan ett brett utbud av glasögonalternativ som passar oss och vår stil, men om vi har dålig hörsel har vi fastnat med en hörapparat som ser ut som ett sjukhus för resten av våra liv?'” Jenni Ahtihainen, skapare av Deafmetal, säger till webbplatsen “Stylist”. PinkNoise-linjen är därför svaret på något som ansågs saknas på marknaden.

Bijoux de Mimi har släppt tre nya stycken som lovar att revolutionera livet för dem som till sitt missnöje var tvungna att bära en monoton enhet. ”I den här kollektionen hittar du de djärva och färgglada designerna från Bijoux de Mimi, men PinkNoise är mycket mer än bara en smyckeskampanj. Vårt mål är att ge och uppmuntra personer med hörselproblem att uttrycka sig, att få stolthet och självförtroende. Vi skickar ett viktigt meddelande och uppmärksammar denna sak.” Instagram.

De tre olika designerna stylar hängslen utan att orsaka obehag, och de har alla den där hängande, hängande effekten. Ett av alternativen har en gyllene kedja, prydd med droppformade kristaller. Ett annat exempel som sticker ut är ett mer iögonfallande örhänge, med stjärnformade kristaller. Slutligen finns det en ring vars tråd slutar i en diamantformad kristall.

Det finns färger för alla smaker och tillfällen, som även går att kombinera med olika utseenden. Svart, lila, rosa, röd, vit och blå är några av de tillgängliga alternativen. För att lägga till dem i enheten måste du köpa en extra bit som placeras runt den – och som kommer att tjäna till att hålla örhängena.

Klicka på galleriet för att lära dig mer om denna inkluderande samling.

se galleri

“>

Stjärnformad i blått. Kostnader 25,55 €.

Similar Posts

Leave a Reply