fiskarsandaler har blivit synonymt med stil

92
fiskarsandaler har blivit synonymt med stil

Det finns de som älskar dem och de som hatar dem: fiskarsandaler har blivit synonymt med stil

En gång förknippad med barns fötter är modellen som många förkastar en trend. Den här säsongen kommer att vara mycket önskad.

Det kommer att övertyga de mest motståndskraftiga.

Ett tag trodde världen att hinkhattar – eller fiskarhattar – skulle vara den enda accessoaren i fiskevärlden för att återvända till trendernas topp. Branschens besatthet av detta tema har bestämt sig för att fortsätta utforska mode som får oss att himla med ögonen och på något sätt göra dem coola. Den här gången var det fiskesandalers tur att bli ögonblickets hit.

Variationer av denna typ av målmedvetet fula skor har blivit föremål för önskan tack vare ovanliga lanseringar av olika etiketter. Kanye Wests Yeezy och Balenciagas tveksamma förslag är två exempel på modeller som få uppskattar och ännu mindre använder, men som det fortfarande pratas om. Något som ställer fiskarsandaler till en fördel framför dessa skapelser är det faktum att de, trots att de är splittrande, är bärbara utan att bäraren gör sig narr. Ett bevis på detta är det faktum att de tar över sociala medier – och inte som ett skämt.

Den här typen av sandaler är praktiska, utilitaristiska och väldigt mångsidiga, och fortfarande förknippas av många människor med den typ av skor de bar när de var barn. De var en mycket populär modell bland de yngre, som under tiden gick ur bruk. Men dess popularitet når en ny generation, med en massifiering av denna genre av skor för vuxna. Och nu med en mycket distinkt hybridlook.

Å ena sidan fångar de essensen av gelésandaler, det vill säga de där plastsandaler som många minns att de hade på sig. Å andra sidan, på grund av den tjocka sulan, kan de också jämföras med ett par gladiatorer (en annan modell av denna typ av skor också ganska splittrad). Namnet syftar dock inte på något av dessa exempel: det är en uppenbar anspelning på de skor som används av de som är dedikerade till fiskeredskapen.

Det faktum att dessa modeller har en balans mellan att vara luftiga, men med tillräcklig fottäckning verkar vara orsaken till deras framgång. Därför fungerar den både i utseende för varmare och kallare dagar, och kan användas under mer än en säsong. Förutom att de är bekväma är de också extremt lätta att kombinera. Med en klänning, en kjol, ett par jeans eller ett par shorts verkar det som att det inte finns någon outfit som sandaler i fiskarstil inte passar i. Och de mest osäkra tack.

De börjar bli väldigt sofistikerade.

Du kan hitta dessa modeller i alla snabba modebutiker och de antogs till och med igen av lyxmärken. Några av exemplen är Marni och The Row, varav den senare lanserade en modell som fångar minimalismen och förfiningen av Olsen-systrarnas insignier, Gaia 2-sandaler. , denna trend är inte så kontroversiell. Av just denna anledning fortsätter alternativen inom denna stil att öka.

Klicka på galleriet för några modeller av fiskarsandaler som kan få dig att gå med i denna trend.

se galleri

“>

Sandaler kostar 29,99 € hos Related

Similar Posts

Leave a Reply