Hariany öppnar spelet om att återvända med DJ Netto, flytta till Goiânia och karriär inom mode: “det var väldigt långt från min verklighet” | Mode

47
Hariany öppnar spelet om att återvända med DJ Netto, flytta till Goiânia och karriär inom mode: “det var väldigt långt från min verklighet” |  Mode

Namnet på den digitala influencern, affärskvinnan och ex-BBB Hariany Almeida har dykt upp ofta på nätverken. Anledningen? Det finns ingen brist på rörelse i Goianas liv. Vid 24 års ålder återvände Hariany till Goiás, utnyttjade sitt klädmärke, Halma, och fortfarande blev ihop med sin pojkvän, DJ Netto.

I en exklusiv intervju med Glamour avslöjade hon detaljer om de transformativa ögonblicken, delade hur hon känner kring spekulationer om sitt personliga liv och avslöjade framtida projekt.

Efter att ha blivit nationellt berömd vid den 19:e upplagan av Big Brother Brazil, som ägde rum 2019, bestämde sig Hariany för att stanna i São Paulo för att dra nytta av arbetsmöjligheter. “Det var en oerhört viktig upplevelse för mig, jag känner att jag mognat i tio år under den här perioden. Arbetet var intensivt”, avslöjar han.

Nu, tillbaka i sitt hemland, firar hon närheten till sin familj och möjligheten att dela fler stunder med dem hon älskar, inklusive Netto, som hon delar hem med. “Det bästa med att gå tillbaka till Goiânia är att vara nära min familj och mitt ursprung, jag är väldigt fäst vid dessa saker och ibland slår jag en dålig för att vara så långt borta”, erkänner han.

Hariany Almeida — Foto: Publicity

Trots detta signalerar hon att hon kommer att sakna att vara nära yrkesmöjligheterna. “Den dåliga delen, och jag skulle inte ens säga dålig, är att vara långt ifrån det största navet i arbetet, eller hur? Men inget som en luftbro inte kan lösa”, tillägger han.

Personligt liv och spekulationer

Hariany är alltid föremål för skvallerprofiler där ute, och erkänner att han följer alla återverkningar. Men hon blir nästan aldrig riktigt sårad av någon publicering. Faktum är att hon nästan alltid känner sig välkommen. Det var så efter att ha återupptagit relationen med DJ Nettosom han nyligen bröt upp med.

Hariany Almeida bredvid sin pojkvän, DJ Netto — Foto: Reproduction/Instagram

“Det var inte många spekulationer innan vi tog över, jag tror att ingen riktigt förväntade sig det, inte ens jag. När vi bestämde oss för att inte dölja något längre och leva började de prata. Att komma ut offentligt var naturligt, och det förvånade mig. internet var super till förmån för oss. gratulerar. Jag är en av dem som läser kommentarer på skvallerprofiler, du vet? Och folk älskade vår återkomst! Kärlek har verkligen ingen deadline”, firar han.

Med några samlingar fokuserade på strandkläder och andra med mer urbana förslag, den Halmaett märke som leds av Hariany, grundades 2021. Varumärkets huvudsakliga syfte är att producera författare och mångsidigt mode, designat för behoven hos brasilianska kvinnor.

“Mode har funnits i mitt liv sedan evigheter, jag började på college för att jag redan såg mig själv kär och jag visste att jag ville leva från det. Efter att jag deltagit i BBB hade jag en enorm showcase för allmänheten och jag började använda mina sociala medier, förenar saker jag älskar”, förklarar han.

Hariany Almeida — Foto: Publicity

Även om drömmen alltid funnits fanns det inte mycket utrymme att uppfylla den gamla önskan. Att göra något så passionerat verkade ouppnåeligt. “Att lansera ett modemärke var en dröm just på grund av all denna kärlek, men det var något väldigt långt ifrån min verklighet. Att kunna uppfylla drömmen om att få ett varumärke fullt omhändertaget av mig och mitt team, och leverera modeinnehåll som Jag idealiserade, är allt jag någonsin velat ha. Jag känner mig uppfylld, men jag vill fortfarande ha mer”, garanterar hon.

Utöver etiketten arbetar Hariany även i nätverken med innehållsproduktion, och för framtiden är tanken att fortsätta balansera den dubbla resan.

“Jag vill förbli väldigt fokuserad på Halma, jag lägger absolut allt i mitt företag, jag har en känsla av att bitarna är en förlängning av min garderob, jag älskar och använder dem alla. Jag kommer också att fortsätta vara stark på sociala medier i mode- och skönhetssegmenten, och, naturligtvis, att visa de galna sakerna i mitt dagliga livden (skrattar)”.

Similar Posts

Leave a Reply