I live avvisar Juliano Cazarré kommentarer om machismo; se videon | TV & berömd

41
I live avvisar Juliano Cazarré kommentarer om machismo;  se videon |  TV & berömd

liv är ett direkt sätt för kändisar att komma i kontakt med allmänheten. Håller med ibland, ibland inte. I en livesändning gjord på Instagram i onsdags den 20/7, Juliano CazarreAlcides de våtmarkinteragerade med sina följare när han besvarade en kommentar om ämnet chauvinism.

Skådespelaren talade om katolska kyrkans frågor när han började förklara sin syn på vad han anser är rätt i en familjerelation.

“Fars knä och mammas knä är olika. Mammas knä är tillgivenhet, värme. Pappas knä är skydd, trygghet. Och vi måste vara starka. Det kommer att komma en dag då din fru kommer hem och behöver gråta och hon har din axel att gråt vidare”, sa han.

“Vad vi ser nuförtiden är kvinnan som kommer hem och behöver ventilera och det finns en annan gråter bredvid henne. ‘Åh, älskling, jag har ett lås idag på gatan, de stängde min bil. Åh, älskling, min chef behandlade mig illa’. Ibland måste vi svälja vår gråt så att vår familj kan gråta”, tillade Cazarré.

Han citerade sedan ett citat från psykologen Jordan Peterson som säger: “Var den starkaste mannen på din fars begravning.” “Det betyder inte att du inte kommer att känna döden eller sakna dig”, förklarade skådespelaren. Men i kommentarerna kallade en följare honom sexist och han svarade omedelbart mycket arg:

Juliano Cazarré avvisar en kommentar från en liveföljare — Foto: Reproduction Instagram

“Har jag talat illa om kvinnor av någon slump? Det är alltid så här fräschör, bror. Det är därför det är fullt av män fulla av gelé på det sättet. Att tala väl om fäder är inte att prata illa om mammor”, hävdade han.

“Jag vill se dig hitta någon som behandlar sin fru lika bra som jag gör. Jag är killen som är hemma med barnen. Jag är fyra och du kommer hem till mig. leva säg att jag är sexist, din tönt? Jag är hemma med fyra och ni säger: ‘Åh, var ledig, älskling. Jag är inte sexist, nej’. Skaffa en idag, skaffa en till imorgon. Lämna kvinnorna, skaffa barn och fly”.

Och han fortsatte: “Jag är killen som är hemma, clown. Det här är anti-machismo. Det här är inte att vara sexistisk, det här är att vara en man, vilket är vad du inte har längre. Och varje samhälle som är kvar utan man, sjunker. För varje samhälle behöver en balans mellan maskulint och feminint. Och sådana människor, fräscha, är sådana människor som skadar kvinnor. Som misshandlar, misshandlar, inte försvarar, som utnyttjar”.

“Det är därför jag är här och pratar om São José. För att du ska lära dig att försvara kvinnor, att stanna hemma. Fick du ett barn? Ta över! Skapa! Har du problem i ditt äktenskap? Lös det! Håll dig gift, offra dig själv. Gå upp tidigare, sover senare. Tar två, tre jobb. Det är därför jag är här, på grund av den typen av slacker.”

Juliano Cazarré med fyra barn från sitt äktenskap. I juni föddes det femte barnet — Foto: Reproduction Instagram

femte dotterns födelse

I juni föddes Juliano Cazarrés och stylisten Letícia Cazarrés femte dotter, Maria Guilhermina. Barnet kom till världen med en sällsynt medfödd hjärtsjukdom och var därför tvungen att stanna på mödravårdens intensivvårdsavdelning i några dagar.

Den 15 juli släpptes den yngsta av skådespelaren från enheten och gick till sjukhusrummet. Nyligen visade han på sociala medier bebisen iklädd en outfit som redan hade burits av hennes äldre syster.

Leave a Reply