“Ingen ilska, jag är ledsen”, säger syster om brott på föräldrars begravning | fokus

61
“Ingen ilska, jag är ledsen”, säger syster om brott på föräldrars begravning |  fokus
Paret begravdes på Parque da Paz-kyrkogården i São Gonçalo.

Paret begravdes på Parque da Paz-kyrkogården i São Gonçalo. | Foto: Marcelo Eugenio

Kroppen av Maria de Fátima Lopes Santos, 64, och Antônio Ribeiro Bucker Martins, 69, dödade av en slägga av sin egen son, begravdes i tisdagseftermiddag (5) på Parque da Paz-kyrkogården i São Gonçalo. , i Metropolitan. Regionen Rio. Brottet inträffade i måndags (4).

Ceremonin var reserverad för familj och nära vänner. Maria de Fátima och Antônio, som har varit gifta i 37 år, efterlämnar sex barn. Paret bodde i stadsdelen Sacramento, i São Gonçalo.

Enligt Dayana Rangel, dotter till offren och syster till den misstänkte för brottet, identifierad som Emerson Martins, började mannen få psykotiska utbrott i och med slutet av sitt äktenskap med sin ex-fru efter att ha upptäckt att kvinnans barn inte var hans , åtta månader efter bröllopet. Familjemedlemmen är dock inte arg på sin bror.

Jag vill att rättvisa ska ske. Jag är inte arg på min bror. Jag tycker synd om honom för att han förstörde hans liv. Jag vill att han ska arresteras och betala för det han gjorde. Jag bryr mig inte om min bror, jag är inte arg, men jag bryr mig inte om honom. Dayana Rangel, Emersons syster

Dayana sa också att hennes brors förhållande till hans föräldrar var tyst tills han gifte sig med sin ex-fru. Efter slutet lades Emerson in på sjukhus två gånger och fick hjälp av sina föräldrar i behandlingen. I ett av avsnitten sa Dayana att han kom för att springa naken i Sacramento.

Läs+: Man misstänks för att ha dödat sina föräldrar med släggor i São Gonçalo

Läs +: Misstänkt för att ha dödat föräldrar var klädd som Spider-Man i SG

Läs+: Traum kan ligga bakom familjemordet i SG

Orsak till det senaste utbrottet

Enligt familjen skulle exfrun ha bett Emerson om pengar för att ta hand om barnet, som är inlagt på sjukhus med Covid. Emerson begärde enligt uppgift ett belopp för sin far, men fick ett negativt svar.

Pojkens familj förstår inte varför kvinnan höll kontakten med Emerson eftersom hon visste att det var dåligt för honom. Versionen bestrids dock av kvinnans mamma, som också var med vid begravningen.

Enligt Kelly, eftersom han ville bli identifierad, fick Emerson veta att barnet fick Covid-19 via det sociala nätverket och att han skulle ha kontaktat sin ex-fru. Kvinnans mamma rapporterade också att Emerson hade vetat att barnet inte var hans sedan innan deras äktenskap.

Vid tidpunkten för förlovningen bråkade de och bröt upp. Var och en hade sitt eget liv. Sannerligen, barnet är inte hans, men ingen har dolt det för honom. De kom tillbaka, hon sa att hon var gravid och han sa åt henne att inte berätta för någon. Mitt barnbarn är inlagt på sjukhus, han såg det på Instagram och skickade ett meddelande. Hon bad inte om pengar. Efter uppbrottet blev han riktigt rädd och hotade min dotter. Om att be om pengar: det är en lögn. Kelly, mamma till Emersons exfru

Brottet

Emerson Lopes Bucker Martins, 30, offrets son och huvudmisstänkte, tillfångatogs av agenter från det nuvarande säkerhetsprogrammet efter brottet. Tillsammans med den anklagade hittade polisen 4 200 R$ i kontanter, en mobiltelefon, socialförsäkringshandlingar och bankkort i offrets namn.

Enligt Security Present-agenter ägde dödsfallen rum i stadsdelen Sacramento, i São Gonçalo, och gripandet ägde rum ögonblick senare i ett galleri i stadsdelen Pacheco.

Polisen sa att de var på patrull längs Estrada do Pacheco, när de larmades av befolkningen om närvaron av en man med blodiga kläder.

När händelsen närmade sig var mannen förvirrad, svarade inte på några frågor och försökte fly. Poliser från 7:e BPM (São Gonçalo) isolerade platsen för mord och utlöste expertis för att släppa kropparna.

Enligt mordpolisstationen i Niterói, São Gonçalo och Itaboraí (DHNSG) hänvisades gärningsmannen till enheten av agenter från Security Presente-programmet. Han åtalades för mordbrottet.

Similar Posts

Leave a Reply