“Jag kommer alltid att vara med dig”, säger journalisten som upptäckte sin sons död när han rapporterade olyckan | Sao Carlos och Araraquara

76
“Jag kommer alltid att vara med dig”, säger journalisten som upptäckte sin sons död när han rapporterade olyckan |  Sao Carlos och Araraquara
  • Dela på WhatsApp
  • Dela på Telegram

Tiago Cequeto Baldassari blev offer för en kollision mellan en personbil och en lastbil på Antônio Machado Sant’Anna Highway (SP-255).

“Gå i frid min son, må Gud ta emot dig med öppna armar. Jag kommer alltid att vara med dig ‘Ti’.”, delade han på Facebooksidan för Balda News-portalen, åtföljd av ett foto på sin son.

g1 kunde inte kontakta Carlos Alberto. Tiagos kropp kommer att beslöjas denna torsdag (9), från 7:30 till 10:00, på den kommunala kyrkogården (Av. Espanha, 1206). Det finns ännu inga uppgifter om begravningstiden.

Journalisten kommer att bevaka olyckan och får reda på att sonen dog i kollisionen i Araraquara

Journalisten kommer att bevaka olyckan och får reda på att sonen dog i kollisionen i Araraquara

Journalist hyllar sin son efter döden i en olycka i Araraquara – Foto: Reproduktion/Facebook

Tiago körde bil på SP-255, när han invaderade det motsatta körfältet och frontalkrockade med en lastbil. Han dukade av av sina skador och dog på platsen.

Mannens pappa, ansvarig för Portal Balda News, gick till platsen för att bevaka olyckan och under en livesändning upptäckte han att hans son var det dödliga offret.

Reporter från Araraquara kommer att täcka olyckan och upptäcka att sonen är det dödliga offret — Foto: Reproduktion/Facebook

Sändningen avbröts och några ögonblick senare startade journalisten en ny livesändning och bekräftade att offret var hans son, som följde med honom i presentationerna av programmen på kanalen “Balda News”.

“Tyvärr, i den här världen som vi lever i rapportering, finns det tillfällen då vi går för att täcka händelser som involverar familjemedlemmar. Tyvärr, idag är det min son. Vi förlorar Thiago och må Gud ta emot honom med öppna armar, han är en bra pojke. , med ett gott hjärta”, beklagade han under sändningen.

En olycka dödar journalistens son i Araraquara

En olycka dödar journalistens son i Araraquara

Lastbilen, som var på väg från Ribeirão Preto till Araraquara, frontalkrockade med ett fordon av modell Volkswagen/Gol, nära infarten till Parque São Paulo, på SP-255.

  • Föraren dör i Araraquara efter allvarlig olycka på SP-255 motorväg

Lastbilschauffören rapporterade till motorvägspolisen att han följde det extra körfältet i körfältet när fordonet skulle ha invaderat körfältet och orsakat olyckan.

Med ett punkterat däck hamnade lastbilen på axeln, på motsatt sida av vägen.

Tiago Cequeto Baldassaris bil förstördes efter en olycka i Araraquara — Foto: Paulinho Chiari/EPTV

Brandkåren och den mobila räddningstjänsten (Samu) var på platsen för att rädda offren, men föraren av fordonet dog på platsen.

Polisen dirigerade om trafiken till ett av körfälten på motorvägen för att bevara platsen för utredningen.

Tiago Cequeto Baldassaris bil förstördes efter en olycka i Araraquara — Foto: Paulinho Chiari/EPTV

Similar Posts

Leave a Reply