komfort, elegans och hållbarhet att använda året runt – av Daniela Nucci – Hora Campinas

33
komfort, elegans och hållbarhet att använda året runt – av Daniela Nucci – Hora Campinas

På senare tid, även med ombyggnad och nya användningsområden, blir tidlösa pjäser mer och mer styrka. Äkta jokertecken som står emot den värld som domineras av trender och inflytande, det är också en form av hållbarhet, eftersom det finns färre kasserade kläder, en stark rörelse i modevärlden.

Anhängare och anhängare av detta medvetna mode, designern och affärskvinnan, Rose Malveira, ägare till butiken som bär hennes namn, följer denna trend i sina plagg, med ett boho-fotavtryck och skrädderi – klassisk modellering av tidlösa plagg – som kan användas av alla stilar av människor, vid flera tillfällen och det är ingen oro för att hålla garderoben alltid uppdaterad så ofta.

Med svårigheter att hitta tidlösa kläder skapade designern och affärskvinnan Rose Malveira sitt eget varumärke, som bär hennes namn, och erbjuder plagg med medveten konsumtion. Foto: Disclosure

“Jag märkte på marknaden bristen på damkläder som, förutom att vara bekväma, var vackra, snygga, moderna och som skulle anpassa sig till alla miljöer och även om mode inte var gränsen, utan stil”, säger Rose, som passerade av samma oro vid påklädningstillfället.

”Jag passar inte in i mode/modefrågan. Det är därför jag skapade Rose Malveira (@rose.malveira) för att inte bara förstås som ett varumärke, utan också som en livsstil, för den där kreativa kvinnan som väljer frihet och ett mode som uttrycker hennes sätt att vara, som jag”, tillägger han. .

För affärskvinnan tillåter bitarnas tidlöshet ett mindre disponibelt mode, därför mer ansvarsfullt. “Rose Malveira skapades med syftet att förvandla kvinnors dagliga liv och göra tiden att klä på sig till en trevlig, säker och praktisk tid”, påpekar affärskvinnan som designar sina kollektioner.

Rose Malveira (mitten) visar upp sin kollektion för kvinnor i alla åldrar som gillar komfort och medvetet mode. Foto: Disclosure

“Vi tar som en stark punkt en slående stil som gör det möjligt för en kvinna att klä på sig på morgonen för att vara riktigt redo, bekväm och sofistikerad för att ta på sig alla åtaganden som händer under hennes dag, även på natten”, säger Rose.

Under den kreativa processen beaktas varje detalj. I denna mening har de flesta av delarna en handgjord touch, vilket gör dem ännu mer differentierade och unika, som var och en av oss kvinnor, enligt designern.

Verk av Rose Malveira predikar för elegans, komfort och hållbarhet. Foto: Disclosure

Och det är fel att tidlöst mode bara är begränsat till svarta och vita plagg, eftersom vissa tryck fortsätter att vara framgångsrika och inte kan lämnas utanför, såsom randiga, prickiga, djurtryck, blommiga och rutiga kläder, som är charmiga och avkopplande Vyn.

Handgjorda föremål från Rosa Malveira-butiken. Foto: Disclosure

I de senaste nationella och internationella modevisningarna är tidlösa plagg fortfarande på frammarsch. Med sina bredare och mer flytande utseenden, som blazers, som också är klassiska figurer i en look, oavsett stil. Bitar som ger frihet och komfort, gör den skillnaden när man monterar produktionen, håller sig väl till olika händelser, vilket garanterar dess tidlöshet.

Skrädderi är en del av den tidlösa linjen, de håller i många år och går aldrig ur mode. Foto: Pinterest

Ett mode som ger ett nytt sätt att konsumera, mer medvetet, mindre disponibelt, mångsidigt och funktionellt i dagens värld.

Så var alltid medveten och rocka ditt utseende!

Similar Posts

Leave a Reply