Konsten att snida pepparkaks… Fantastiska figurer Om du inte gillar det kan du äta det!

44
Konsten att snida pepparkaks… Fantastiska figurer Om du inte gillar det kan du äta det!

Konsten att snida ingefära ser konstig och främmande ut, istället för de vanliga dekorationerna använder konstnären Caroline Erickson ingefära för att rista konstverk som är mystiska och söta på samma gång.

norsk skådespelerska Caroline ErikssonHon tog skulpturkonsten till en avancerad nivå, istället för bedårande juldekorationer använder hon pepparkakor för att tälja riktiga mästerverk, stygga och vackra.

Ginger Queen Mardrömmar

Erickson Ginger Carving började göra pepparkakskonstverk 2013. Sedan dess har konstnären skapat en ständig ström av ambitiösa verk som sätter igång fantasin, och pepparkaksskulpturer tar vanligtvis fem veckor att färdigställa, även om projekten fortsätter att expandera. .

Dessa representerar långt ifrån de traditionella pepparkakshusen hon gjorde som barn med sin familj. Men redan då minns Erickson att hon undrade vad hon egentligen kan göra med ingefära, och resultaten visar sig överraskande.

Allt började med en fantastisk statyett jag gjorde baserad på en Hollywood-film och deltog i en pepparkakstävling 2013, där jag såg filmen i jakt på idéer och snabbt utvecklade en strategi för att designa en pepparkaksskulptur eller pepparkakskonst med enkla interiörer för att skapa grundstrukturen. Hon lade sedan till lager till dessa grundläggande strukturer och byggnadsdetaljer och dekorationsarbete. Efter att ha tagit förstaplatsen i hennes konstverk spreds idén i tidningar och online, vilket är en utmärkt körning.

Pepparkaka

Erikson börjar med att välja ett ämne för sitt pepparkakskonstverk och först designa det med en skiss, och använder denna skiss för att utveckla en trådram som fungerar som ett grundläggande stöd för skulpturen. Den här trådramen hjälper henne också att bedöma styckets proportioner.

Därifrån började jag lägga mina pepparkaksbitar i lager på ramen, med hjälp av strategiskt placerat smält socker för att hålla ihop dem, men om du antar att Ericsson förlitar sig på köpta pepparkakor har du fel att hon bakar alla sina bitar själv, vilket säkerställer att material Den har rätt konsistens och fasthet för varje projekt som kräver cirka 15 pund mjöl och 11 förpackningar socker för att slutföra.

Similar Posts

Leave a Reply