Kroppen av en cheesy funkdansös från Neiffs kommer att begravas på torsdag

43
Kroppen av en cheesy funkdansös från Neiffs kommer att begravas på torsdag

dansarens kropp Jason Neiffsom ingick i laget till brega-funk duon neiffarnakommer att begravas denna torsdag (30), på Parque das Flores Cemetery, i Sancho, West Zone of Recife.

Jadson dog i onsdags (29) av komplikationer orsakade av en motorcykelolycka. Han var inlagd på sjukhus på Hospital da Restauração, i Derby, centrala området i Recife Recife, sedan tisdagen (28).

kölvattnet av Jason Neiffpå kyrkogården, är planerad till 13:30.

Jadson dos Santos Estevan var 22 år gammal. Han råkade ut för olyckan när han reste till São João de Caruaru i Agreste med sin fru Dayana Araújo.

Enligt den federala motorvägspolisen (PRF) inträffade olyckan vid 21-tiden på BR-232, i närheten av kommunen Vitória de Santo Antão, i inre riktning.

“Föraren av en motorcykel tappade kontrollen över fordonet och föll tillsammans med passageraren på motorvägen. Därefter blev de påkörda av ett oidentifierat fordon som inte fanns kvar på platsen”, står det i PRF-anteckningen.

Dansarens följeslagare fick en fotskada och fördes till sjukhuset João Murilo i Vitória de Santo Antão. Jason neiff lidit polytraumatism och på grund av fallets allvar fördes han direkt till HR:s operationssal. Han kunde inte motstå och dog en dag senare. Han efterlämnar en fem månader gammal dotter.

Med mer än 540 tusen följare på Instagram, Jason Neiff uppträdde med de andra dansarna i Os Neiffs i konsertsalar i Greater Recife. Duon är ägare till flera hits inom brega-funk, som “Sigilo Perigoso”.

Väckningen och begravningen kommer att äga rum på torsdag (30), på Parque das Flores-kyrkogården, i Sancho, västra zonen av Recife, från 13:30.

cheesy av sorg

Sidor från Pernambucos cheesy scen sörjde den unga konstnärens död. “Vi lämnar våra kondoleanser till familj, vänner och hela Neiffs band. Idag är en mycket sorglig dag för alla som gillar brega, vi förlorade en fantastisk vän och arbetare för rörelsen”, publicerade sidan. Brega Bregoso.

“I det här ögonblicket, all styrka och solidaritet till familjen, vännerna och alla fans som älskade den här killen. All styrka till familjen ‘The Neiffs’. Det är väldigt svårt för oss att förstå Guds vilja, i det här fallet speciellt , en ung pojke, full av liv och drömmar och med en vacker familj. Bregafunk är i sorg!” ostlik påve.

Similar Posts

Leave a Reply