Mamma ber om kroppen av försvunnen son i Paraná; förstå

37
Mamma ber om kroppen av försvunnen son i Paraná;  förstå

Gabriel Eduardo Colaço Costa, 19, har varit försvunnen sedan i lördags (30), då han lämnade sin systers hus i Vila Nossa Senhora da Luz, i Curitiba, huvudstad i Paraná. Den unge mannens mamma tror att han är död, och familjens förtvivlan har berört regionen.

fortsätter efter annonsering

.

Som rapporterats av Gabriels mamma, Claudia Soares Colaço, stannade han hemma hos sin syster till tidigt på lördagsmorgonen (30). När han lämnade fastigheten för att lämna hördes skott och ingen vet med säkerhet vad som hänt.

“När han lämnade sin systers hus hörde vi en skottlossning. Jag reste mig rädd av skotten, men eftersom det gick så fort och ingen sa något trodde jag att ingenting hade hänt”. sa Claudia.

fortsätter efter annonsering

.

På söndagen (31) började grannar kommentera fallet och kvinnan skulle ha fått information om att hennes son var död. “Jag fick bekräftelse på att han hade dödats och kastats in i bagageutrymmet på en bil.” Sedan dess har Claudia och hennes familj varit desperata efter information som kan leda dem till Gabriel.

Mamman tror inte att hon kommer att hitta sin son vid liv, utan fortsätter med vädjan om att hitta honom även utan liv. ”Jag vill ha min sons kropp, jag vill ge honom en anständig begravning. Den som gjorde detta, ring anonymt och låt dem veta var du är. Det är en mamma som frågar, lider mycket”.

Enligt uppgifter från Banda B sa familjen att Gabriel är inblandad i droger, men skulle vara på väg att leva borta från missbruket.

fortsätter efter annonsering

.

Letar efter Gabriel Eduardo

Sedan den unge mannen försvann har information mottagits om att kroppen skulle ha dumpats nära Bariguifloden, i industristaden Curitiba. Familjemedlemmar försökte bekräfta, men faktum var inte sant.

fortsätter efter annonsering

.

Medan hon inte har information om sin son sa Claudia att hon lever på lugnande medel och mediciner. “Jag vet att de dödade honom. Han misslyckades aldrig med att ringa mig, utan att ens sms:a mig. Jag är på ett lugnande medel, jag önskar ingen mamma vad jag går igenom.”

Försvinnandet av Gabriel Eduardo Colaço registrerades vid avdelningen för försvunna personer vid avdelningen för mord och skydd av personer (DHPP). Civilpolisen utreder läget.

Källa: Band B-information.


Google Nyheter

Följ TNOnline på Google News

Similar Posts

Leave a Reply