Man som dödade före detta svärfar i Goiânia kan kapitulera när som helst

50
Man som dödade före detta svärfar i Goiânia kan kapitulera när som helst

Signaleringschefen för Goiânias kommunala trafikavdelning (SMM), Felipe Gabriel Jardim26 år gammal, huvudmisstänkt för att ha dödat sin före detta svärfar och pensionerade civilpolis, João Rosario Leão, 63 år gammal, kan lämna in sig själv när som helst, enligt hans försvarsadvokat, överste Urzeda. Försvararen säger att Felipe är ledsen för brottet, men att han bara kommer att lämna in sig om det inte finns en arresteringsorder mot honom. Annars kommer den misstänkte att lämna in en stämningsansökan om habeas corpus.

John sköts ihjäl tidigt på eftermiddagen måndagen den 27, medan han arbetade på sitt apotek i Setor Bueno, i Goiânia. Den civila polismannens kropp beslöjades i tisdagsmorgon (28), vid Jardim Helvécia, i Aparecida de Goiânia. Begravningen äger rum i eftermiddag på Jardim Esperança-kyrkogården, även den i Aparecida kommun.

• Dela den här nyheten på Whatsapp • Dela den här nyheten på Telegram

brottsregister

Felipe, som mellan 2020 och 2021 samlade tre fall i domstolen i delstaten Goiás (TJ), två för hot och inhemsk aggression mot tidigare partner, är fortfarande på flykt och har inte gripits förrän publiceringen av denna artikel .

LÄS OCKSÅ

• Tonåring dör under polisjakten i Paraúna • Telefonbolaget erbjuder 500 lediga tjänster för callcenter i Goiânia • Video: Man firar födelsedag och låser och fru och svåger i Goiânia

Han, som är son till en pensionerad premiärminister och före detta borgmästare i Joviânia, Romeu José Gonçalves, som också har dömts för att ha kränkt en rådman, skulle ha hotat att döda den äldre mannen och hans ex-flickvän, Kênnia Yanka Silva Leão, på lördag., 25, under en familjefest. Då sköt han till och med i luften medan han uttalade hoten.

Det här skulle inte ha varit första gången Felipe hade hotat sitt ex. Under deras nästan ettåriga förhållande ska Kênnia ha försökt avsluta förhållandet några gånger på grund av hennes tidigare pojkväns aggressiva beteende och misshandel, men närhelst hon försökte avsluta förhållandet hotades hon och hennes fyraårige son av Felipe som alltid var beväpnad, enligt offrets familj.

Ung man dödar ex-svärfar

Felipe Gabriel Jardim, skulle ha dödat sin före detta svärfar med minst fem skott, efter att den gamle mannen hade fördömt honom för hot. João kunde inte motstå skadorna och dog efter att ha blivit inlagd på akutsjukhuset i Goiás Dr. Valdemiro Cruz (Hugo). Genom en lapp beklagade SMM det inträffade och uppgav att han kommer att befrias från sin tjänst.

Similar Posts

Leave a Reply