Modenyheter: Veckans topp 5 modenyheter är här – Vogue

51
Modenyheter: Veckans topp 5 modenyheter är här – Vogue

EXCHANGE (Foto: Publicitet)

EXCHANGE (Foto: Publicitet)

André Lima och Victor Hugo Mattos slår sig samman för en kapselsamling med statement-bitar

Samarbeta André Lima + Victor Hugo Mattos (Foto: Disclosure)

Samarbeta André Lima + Victor Hugo Mattos (Foto: Disclosure)

Inspirerade av modebilder från 1960- och 1970-talen förbereder sig designers André Lima och Victor Hugo Mattos för att lansera sitt första samarbete på onsdag (29.06). Kapselkollektionen säljs exklusivt i butiker med flera märken i São Paulo, Pinga, och består av toppar, bälten och kroppar som blandar referenser från de mest olika sorterna: från nyromantikerna, genom medeltiden och rymdåldern. “Vi har väldigt nära influenser. Det skulle betona våra öron att även välja Maria Bethânia som en inspirerande musa”, säger Victor Hugo om vänskapen han har med André.

TROC, en begagnad köp- och försäljningsplattform, lanserar en arm fokuserad på lyxvaror

TROC lanserar lyxarm (Foto: Disclosure)

TROC lanserar lyxarm (Foto: Disclosure)

Stimulerad av den ökade efterfrågan på lyxartiklar, TROC, Arezzo&Co. Bland de varumärken som finns tillgängliga i startupens nya arm är Chanel, Burberry, Prada, Missoni, Louis Vuitton, Valentino, Gucci, Fendi, Jack Vartanian och Alexandre Birman. Utöver den nya fliken satsade sajten även på att anställa experter för lyxprodukter och spjutspetsteknologi för att göra plattformen till en säker och pålitlig miljö. Till råga på det kommer TROC:s nya lyxiga köp- och säljsystem att innehålla conciergeservice, det vill säga onlinesupport för att lossa och omedelbar produktutvärdering.

Gucci presenterar sin första kollektion för husdjur

Gucci Pet Collection (Foto: Disclosure)

Gucci Pet Collection (Foto: Disclosure)

Utvecklad av Alessandro Michele, kreativ chef för Gucci, är den nya linjen i det italienska huset designad för älskare av katter och hundar. Med märkets klassiska monogram tryckta, såväl som de gröna och röda ränderna, är kollektionen komplett och går från kragar till kläder, passerar genom skålar för mat, åkpåse och till och med sängar. Nyheten, som kommer till Brasilien, finns nu att köpa på labels internationella e-handel.

Silhouette omtolkar Futura-modellen 48 år efter lanseringen

Rita Ora bär Futura Dot Collection-glasögon (Foto: Disclosure)

Rita Ora bär Futura Dot Collection-glasögon (Foto: Disclosure)

Första gången den lanserades 1974 av det österrikiska märket Silhouette, har Futura glasögonmodellen just omtolkats i en begränsad upplaga. Futura Dot Collection kommer bara att ha 1964 (året då märket grundades) runt om i världen, varav endast 40 landar i Brasilien. Serienumret på varje modell är ingraverat på insidan av glasögonen, som finns i fyra olika färger. “Djärva modedemonstrationer är alltid moderna och det är just denna avantgardism som vi vill förstärka när vi lanserar kollektionen”, säger Luiz Pissutto, Brazil and Latam director på Silhouette.Nyheten kommer till Brasilien i mitten av juli.

Vista Magalu lanserar kollektion i samarbete med influencern Letticia Muniz

Visa Magalu + Letticia Muniz (Foto: Disclosure)

Visa Magalu + Letticia Muniz (Foto: Disclosure)

Efter samarbete med Isaac Silva tillkännager Vista Magalu en ny linje gjord i samarbete med digital influencer och presentatör Letticia Muniz. Med nästan 30 föremål inklusive kjolar, blusar, byxor och toppar, med olika former för alla kroppstyper, syftar kollektionen till att visa att samma plagg kan användas av alla, var och en på sitt sätt. “Jag säger alltid att kläder har en mycket större kraft än vad folk tror. Att samarbeta med ett varumärke som är så pluralt, på alla sätt, och att kunna erbjuda kvinnor plagg som får dem att må bra, som jag känner när jag klär mig i de kläder jag gillar, är utan tvekan den bästa bedriften i mitt liv. ”, säger Letticia, som är kroppsaktör, stilikon och stor anhängare av maximen ”klä dig och var glad”. Tillgänglig på Mundo Moda Magalu sedan i torsdags (23), Vista Magalu + Letticia Munniz kapselkollektion har delar från PP till G4, utan prisskillnader mellan storlekarna.

Similar Posts

Leave a Reply