Modenyheter: Veckans topp 7 modenyheter är här – Vogue

26
Modenyheter: Veckans topp 7 modenyheter är här – Vogue

adidas x Thebe Magugu (Foto: Disclosure)

adidas x Thebe Magugu (Foto: Disclosure)

Thebe Magugu skyltkollektion inspirerad av sydafrikanskt arv för Adidas

adidas x Thebe Magugu (Foto: Disclosure)

adidas x Thebe Magugu (Foto: Disclosure)

I sitt senaste samarbete samarbetar Adidas med den sydafrikanska designern Thebe Magugu. Under temat femininitet hedrar kollektionen Thebes rötter och hedrar hennes mor, moster och mormor genom konsten av en dansande kvinna, designad i samarbete med konstnären Phathu Nembilwi. Kombinerat med sportmärkets materialteknologi, har varje plagg i kollektionen ett urval av livfulla färger som orange, gul, rosa och lila. “Det finns en naturlig synergi mellan Adidas och mig. Som varumärke har jag alltid trott att kläder ska vara vackra, men också tjäna bäraren genom funktionalitet”, sa Thebe i en intervju med Vogue Brasil. Med kläder designade för alla typer av sporter, från tennis till cykling, och med design som möter de mest skiftande behov, såsom blygsamma badkläder, säger Thebe att hon drömmer om dagen då vi kommer att uppleva en verkligt inkluderande modeindustri. Adidas x Thebe Magugu-kollektionen kommer till Brasilien den 15 augusti. Bland föremålen som anländer till landet finns några av märkets ikoniska silhuetter, skorna Stan Smith, Nizza Platform, Astir och Forum, bland annat gjorda av återvunnet material, som den Purple NY UNITEFIT tennisklänningen.

Mixed samarbetar med konstnären Lourdes de Deus

 (Foto: Publicitet)

Mixed Roots Collection, sommaren 2023 (Foto: Disclosure)

Med titeln Roots, Mixeds sommarkollektion 2023 har ett specialtryck skapat av Pernambuco-konstnären Lourdes de Deus. Linne, bomull, crepe, laise och spetsbitar, bitarna har motiv av blommor, frukter och målade kakel. Modeller som är klassiker av märket, som Claudia-byxorna, Tony-skjortan och Tricot Trash linne, får omtolkningar.

Antonio Gomes och Lucas Magalhães öppnar butik i São Paulo

 (Foto: Publicitet)

Från vänster till höger, Lucas Magalhães och Antonio Gomes vid öppningen av AR + KANSSEI (Foto: Disclosure)

Skapat under pandemin av Antonio Gomes och Lucas Magalhães, AR- och KANSSEI-varumärkena gick samman för att öppna sitt första fysiska utrymme i huvudstaden São Paulo. AR + KANSSEI-projektet ligger i stadsdelen Barra Funda och är resultatet av en gemensam sökning av två stylister och vänner från Minas Gerais som ville ha en butik som skulle undkomma modets mer traditionella högborg. Öppnade i lördags (07/30), på 99 Rua Camerino, rymden hyser de författare och könslösa skapelserna av Antonio, som har 25 års erfarenhet på marknaden med snålhet på Coven, Alexandre Herchcovitch och C&A, och den tryckta pyjamasen från KANSSEI , befäl av Lucas.

Vivara presenterar en kolneutral klockkollektion

 (Foto: Publicitet)

Modell av Green Carpet-linjen, Vivara (Foto: Disclosure)

Inspirerad av Amazonas, är Vivaras nya klockkollektion, med titeln Biomas, engagerad i att mäta, minska och kompensera för CO2-utsläpp. I samarbete med Carbonext, ett pionjärföretag på marknaden för koldioxidkrediter i Brasilien, beräknade smyckesbutiken utsläppen av växthusgaser från den nya klockserien, från råvaruutvinning och produktionsprocess till slutlig distribution. Dessutom har varumärket åtagit sig att kompensera utsläppen med koldioxidkrediter från REDD+-projekt utvecklade av Carbonext, vilket bevisar sitt engagemang för att hjälpa till att bevara Amazonas regnskog och samhällen som bor där. Presenterade i tre rader – Tapete Verde, Boto Rosa och Rio Amazonas – lanseringarna firar den största av de sex brasilianska biomen.

Tiffany & Co. debut i NFT-universum

 (Foto: Publicitet)

NFTiff (Foto: Disclosure)

Tiffany & Co. tillkännager sin ankomst till NFT-världen med lanseringen av NFTiff. I samarbete med Blockchain Technology Innovators Chain är NFTiff-passet i begränsad upplaga nu tillgängligt för köp via varumärke online-portal. Passinnehavare kommer att ha möjlighet att prägla ett anpassat Tiffany & Co.-hänge, samt få en digital rendering av hänget, såsom en NFT, och ett äkthetsintyg. Genom att förvandla CryptoPunks till personliga hängen, kommer smyckesdesignerna att arbeta med minst 30 ädelstenar och/eller diamanter för att skapa en design med största trohet mot original NFT-konstverk.

Entrepreneur skapar exklusiv pyjamas från återanvändning av tygrester

 (Foto: Publicitet)

Júlia Zampini, grundare av NOI (Foto: Disclosure)

Grundaren av Noi, ett långsamt modevarumärke för loungewear som endast tillverkas av kvinnor, Júlia Zampini samlade, under två år, alla tygrester som blev över från tillverkningen av kläderna hon skapade. “Jag tyckte det var slöseri att slänga dem i papperskorgen och inte återanvända dem”, säger entreprenören: “Jag funderade länge på vad jag kunde göra med det, och sedan tanken på att göra några modeller av pyjamas. kom upp”. Júlias pyjamas var unik och färgstark, och den första dagen lyckades hon sälja mer än hälften av det hon hade producerat. “När jag började hade jag mer än 15 påsar med tyger fulla. Efter den första kollektionen minskade jag antalet till tio. Och jag fortsätter att göra fler modeller. Nu ska vi lansera ytterligare en kollektion”, säger han. till försäljning kl officiell varumärkes e-handelpyjamas finns från R$ 289,90.

Grupo Vitor Zerbinato lanserar andra varumärket, Z.Vitor

Z.Vitor (Foto: Publicity)

Z.Vitor (Foto: Publicity)

Z.Vitor, det andra märket i Vitor Zerbinato-gruppen, som lanserades i mitten av 2021, designades för att erbjuda mer avslappnade plagg. Varumärket lanserar nu sin andra kollektion, inspirerad av filmen “Mean Girls”, en hit från 2000-talet. Med microshorts, minikjolar, klänningar, t-shirts, massor av glitter och färger som orange och rosa är den nya linjen nu finns i flermärkesbutiker i hela Brasilien och även i märkets fysiska butik, belägen i Jardins.

Similar Posts

Leave a Reply