Polisman som dog efter att ha blivit påkörd av en rattfyllerist begravs efter en procession i MG | Söder om Minas

75
Polisman som dog efter att ha blivit påkörd av en rattfyllerist begravs efter en procession i MG |  Söder om Minas

Militärpolis och brandkårsbilar eskorterade kroppen, som passerade genom João Pinheiro Avenue och en del av kommunens centrum. Under färden saluterade Kommungardet, samt några personer som möter kortegen.

Polis som dog efter att ha blivit påkörd av rattfull förare begravs efter procession

Polis som dog efter att ha blivit påkörd av rattfull förare begravs efter procession

Vid begravningen, som ägde rum vid 16-tiden, var det en ceremoni med militär heder. Begravningen präglades av mycket uppståndelse från familj och vänner till korpral Paulo.

Militärpolis dör påkörd av bil på väg till jobbet i MG – Foto: Sociala nätverk

Efter olyckan hade Paulo Rodrigues Chagas Mehlberg blivit allvarligt skadad och hans död bekräftades på måndagsmorgonen, till följd av flera trauman.

Cabo Paulo lämnade fru och barn. Militärpolisen publicerade ett meddelande om beklagande av en medarbetares död.

Premiärminister publicerar ett kondoleansmeddelande för sin arbetskamrats död i MG – Foto: Militärpolisen

Enligt brandkåren var militärpolisen på väg till jobbet när en bil körde frontalt på honom på Avenida Leonor Furlaneto Delgado, i Jardim Philadelphia, i Poços de Caldas. Föraren av fordonet brydde sig inte om offret utan flydde, men greps några timmar senare och erkände att han fått i sig alkohol.

Föraren invaderar på fel sätt och slår rakt på med polismotorcykeln i Poços de Caldas

Föraren invaderar på fel sätt och slår rakt på med polismotorcykeln i Poços de Caldas

Brandmän rapporterade att de när de kom till platsen hittade soldaten liggande bredvid motorcykeln med frakturer i vänster ben i området av lårbenet, skenbenet, vadben och fotled. Det fanns även misstanke om höftfraktur. Soldaten skickades till Santa Casa de Poços de Caldas.

Polisen sa att de hittade bilen parkerad i den misstänktes garage. Bilens främre vänstra sida skadades. Den misstänkte mannen befann sig inte på sin bostad, utan befann sig på ett bageri i staden.

Enligt militären hade mannen röda ögon och alkoholiserad andedräkt. Den misstänkte berättade för militären att han hade fått i sig alkohol och inte skulle ta ett alkomtest.

Föraren invaderar mötande trafik och frontalkrockar med militärpolismotorcykel i Poços de Caldas – Foto: Reproduktion/Säkerhetskameror

Även enligt premiärministern, efter att ha presenterat olika versioner av vad som hände, sa mannen att han körde fordonet. Han fördes till stadens polisstation och fordonet fördes till en ackrediterad gård.

Enligt Civilpolisen sitter föraren fortfarande i fängelse och ska ställas till svars för rattfylleri och kroppsskada, med försvårande mord, sedan dödsfallet fastställts.

VIDEOR: Se allt om södra Minas

Similar Posts

Leave a Reply