Sötpotatis och zucchini velouté

49
Sötpotatis och zucchini velouté
sötpotatis och zucchini velouté
sötpotatis och zucchini velouté

sötpotatis och zucchini velouté

Hej alla,

Jag utnyttjar denna kyla för att göra mina veloutéer som jag älskar så mycket, yum yum, idag är en sötpotatissoppa och superläcker zucchini som jag ska dela med mig av, och du ska säga till mig: finns det något lättare än en velouté? ja, det finns inget lättare och det är alltid för bra.

Vanligtvis är min favorit velouté sötpotatis och squash velouté, speciellt med grädden som dekorerar den, denna velouté är en mördare. Jag ville göra den igen till mina gäster när jag kom ihåg att jag hade gjort ugnsrostad butternut squash, och eftersom jag inte hade så mycket sötpotatis Jag letade också i botten av mitt kylskåp för att hitta den här runda zucchinin som jag var tvungen att göra fyllda zucchini, jag hade 4 vackra zucchini, men de försvann en efter en i mitt kök, en som hittade sin plats i en läcker couscous.

de andra 2 zucchini gjorde mig glad i en zucchini-flan som jag gillade väldigt mycket hemma, och så hade jag bara en zucchini kvar som hittade sin plats i dagens velouté, och ärligt talat var veloutén för mycket Well.

Innan jag ger dig receptet på denna sötpotatisvelouté ska jag ge dig några sötpotatisrecept:

sötpotatis och zucchini velouté
sötpotatissoppa
sötpotatis och zucchini velouté

Sötpotatis och zucchini velouté

matlagning kärlek

Förberedelsetid 10 min

Tillagningstid 35 min

Total tid 45 min

typ av maträtt Soppa, velouté

Kök internationella köket

  • Hetta upp oljan i en tjockbottnad gryta på medelvärme.

  • Tillsätt löken och curryn och koka tills löken är nästan genomskinlig, cirka 4 minuter.

  • Tillsätt sötpotatisen i bitar, zucchinin i tärningar, kycklingbuljongen, ingefäran och resten av kryddorna.

  • Koka upp buljongen, sänk värmen

  • låt puttra utan lock tills sötpotatisen är mjuk, cirka 30 minuter.

  • Puré tills den är slät

  • tillsätt osten eller färskgrädden efter smak och reducera till en sammetslen konsistens.

  • droppa för att justera salt efter behov.

Balansen i smak som du hittar i detta sötpotatissoppa och zucchini är ett måste att prova, det är så gott, och att smutta på din skål med denna soppa även utan en bit knaprig bröd är bara en fröjd.

sötpotatis och zucchini velouté
zucchini sötpotatis velouté

Förrätter Vegetariskt kök Algeriet Hälsosam matlagning Enkel matlagning Tillgängligt kök Soppa

Du har provat ett av mina recept, skicka mig bilderna på min e-post:

Om du vill ta emot recepten av min snabb och enkel matlagningsblogg, prenumerera på mitt nyhetsbrev:

Similar Posts

Leave a Reply