SPFW-sponsor, C6 Bank kommer att vara värd för månatliga möten Moda Empreendedora

33
SPFW-sponsor, C6 Bank kommer att vara värd för månatliga möten Moda Empreendedora


C6 Bank är värd denna onsdag (22) för det första mötet i Moda Empreendedora-serien, som är en del av “SPFW + IN-PACTOS – Festival of Creativity, Fashion, Art, Sustainability, Innovation, Knowledge and Technology”. Evenemanget samlar namn från modeproduktionskedjan för att diskutera mångfald, inkludering och cirkulär ekonomi.

Festivalen syftar till att bekräfta kraften i modeskapande och innovation. “Mångfald och inkludering har inom mode funnit en viktig spridningskanal. Att vara värd för Moda Empreendedora är en fantastisk möjlighet att förstärka betydelsen av dessa teman för samhället”, säger Alexandra Pain, marknadschef på C6 Bank.

Under det första mötet, som äger rum från 19.30 på C6 Banks huvudkontor, kommer deltagarna att presentera paneler och sedan blir det en pratstund.

Panelen kommer att bildas av Gilson Rodrigues, ordförande för G10 Favelas, en grupp ledare och sociala entreprenörer från de tio största favelorna i Brasilien, Adriana Barbosa, grundare av Feira Preta och Preta Hub, och Flavia Aranha, stylist och modeentreprenör. Monisi Costa, chef för produkter och juridisk person på C6 Bank, och Daniella Donadio, ledare för DI (Development and Insights), det område som ansvarar för bankens kultur, mångfald, inkludering och organisationsutvecklingsagenda, deltar också i tabellen. Förmedlingen kommer att ansvara för Paulo Borges, grundare och kreativ chef för SPFW.

“Modebranschen är en viktig drivkraft för entreprenörskap i Brasilien och vi är glada över att kunna diskutera detta ämne med så erfarna gäster”, säger Alexandra.

C6 Bank sponsrar São Paulo Fashion Week, den största modeveckan på södra halvklotet, och kommer att vara värd för de sex månatliga mötena för gäster på Moda Empreendedora, som äger rum från juni till november. Varje månad kommer experter från branscher som gör skillnad för modeentreprenörskap att delta i dessa möten.

Banken har utökat sitt utbud av produkter och tjänster för företagare och företag med produkter som gratis och obegränsat Pix, förutom C6 Business-kortet och PJ-kontot utan kostnad. Företagskunden kan också göra 100 gratis TED per månad, betala obegränsat med bankkuponger, gratis uttag från Banco24Horas uttagsautomater och investeringar. Dessutom kan kunderna med C6 Bank PJ-kontot spara runt 2 000 BRL per år jämfört med de tjänster och produkter som erbjuds av traditionella institutioner.

Similar Posts

Leave a Reply