Unga människor som dog efter att en bil vält i Valinhos begravs i Jundiaí | Sorocaba och Jundiaí

75
Unga människor som dog efter att en bil vält i Valinhos begravs i Jundiaí |  Sorocaba och Jundiaí

Luiz Felipe Atique Branco, 22, är son till Jundiaí civila polissektionsdelegat, Luiz Carlos Branco Júnior, och är bland offren för olyckan. Han begravdes på Parque dos Ipês-kyrkogården i Jundiaí klockan 10.00.

Den unge João Paulo Souza Massagardi, också 22 år gammal, begravdes på kyrkogården i Nossa Senhora do Desterro, också klockan 10 i söndags.

Information om begravningen av det tredje offret, João Vitor Camargo Battagin, 22, avslöjades inte.

Colégio Vicentinos de Jundiaí släppte på sociala medier en notis om sorg över dödsfallen av João Paulo Souza Massagardi och Luiz Felipe Atique Branco, som var studenter på enheten. Kolla in den i sin helhet nedan:

“São Vicente de Paulo College – Jundiaí sörjer över döden av kära före detta studenter Luiz Felipe Atique Branco och João Paulo Souza Massagardi, som dog i går, offer för en vältning. känner förlusten av så lysande unga människor. Vi ber Gud, i sin oändliga nåd och barmhärtighet, för att trösta familjen och välkomna Luiz Felipe och João Paulo i hans famn. Våra uppriktiga kondoleanser till familj och vänner.”

College släpper kondoleans efter att unga människor dött i Jundiaí olycka – Foto: Reproduktion/Facebook

Överrullningen lämnade tre personer döda och två allvarligt skadade vid kilometer 8 av Magalhães Teixeiras ringväg (SP-083), vid Valinhos-utbytet (SP), på lördagsmorgonen. João Vitor Camargo Battagin, João Paulo Souza Massagardi och Luiz Felipe Atique Branco, alla 22 år gamla, överlevde inte sina skador.

Två ungdomar dör efter bilvolt på ringvägen i Valinhos

Två ungdomar dör efter bilvolt på ringvägen i Valinhos

Military Highway Police (PMR) rapporterade att fordonet, en Renault Logan, ockuperad av fem personer, tappade kontrollen när det gick in i åtkomsthandtaget, kraschade i sluttningen, välte och bara stannade i regnvattendräneringskanalen. Vad som gjorde att föraren tappade kontrollen över styrningen återstår att utreda.

Team från Rota das Bandeiras koncessionshavare och brandkåren var på platsen för att ge vård till de överlevande. Militärpolisens Örnhelikopter tillkallades också.

João Vitor Camargo Battagin (vänster) och João Paulo Souza Massagardi — Foto: Reproduction/EPTV

João Vitor och João Paulo dog på platsen. Luiz Felipe räddades, men kunde inte motstå.

De andra två skadade fördes till Unicamps Hospital de Clínicas (HC), i Campinas (SP) och till Santa Casa de Valinhos.

Santa Casa de Valinhos presskontor rapporterade att offret som fördes till enheten befann sig på intensivvårdsavdelningen (ICU) tills den senaste uppdateringen av denna rapport, men informerade inte om hans hälsotillstånd. Tillståndet för offret som hänvisades till HC var inte informerat.

VIDEOS: titta på TEM TV-reportage

Similar Posts

Leave a Reply