Veckans 10 mest sedda filmer (2022-07-30)

35
Veckans 10 mest sedda filmer (2022-07-30)

Listan över de mest sedda filmerna den sista veckan i juli gav inte mycket nyheter. I rangordningen upprepas de redan invigda Spider-Man: No Return Home, Sonic 2: The Movie och mannen i norr. Andra titlar har också återvänt till vår lista efter en viss ledighet. Det är fallet med undersåtar, primer och den förutbestämda.

Nyheten är på grund av filmen som blandar drama och action Dog: The Adventure of a Lifetime; dold agent, som debuterade som en hit på Netflix; det är från Jurassic World: Dominion.

Det är värt att notera att det fortfarande inte finns något officiellt verktyg för att mäta publiken för filmer på streaming och video on demand-tjänster. För närvarande är det bästa sättet att göra detta från JustWatch, en plattform som hjälper användare att hitta vad de ska titta på och även där strömmande innehåll är tillgängligt.

Så, baserat på dessa data, kom vi fram till en ungefärlig rankning av vilka var de mest sedda filmerna under veckan i Brasilien.

10. Primer

För andra veckan i rad finns denna science fiction på vår lista över mest sedda filmer. primer berättar historien om två ingenjörsvänner som skapade en enhet som låter människor och föremål gå tillbaka till det förflutna.

Exalterade över upptäckten bestämmer sig de två för att testa föremålet för att förändra situationer i deras liv, men det får förstås konsekvenser och det slutar med att de skapar problem som kan hota deras existens.

primer finns tillgänglig på mubi.

9. Minions

Efter några veckor av vår topp 10 är de små gula monstren tillbaka, och denna gång på nionde plats.

Detta 2015 års inslag är en del av sagan Min favoritondska och berättar historien om varelserna som slår sig samman för att hitta en skurk som ska bli deras nya chef, när den gamla hade dött.

En av anledningarna till att han finns på vår lista kan vara debuten av Minions 2: Origin of Gru på brasilianska biografer den senaste månaden. Filmen är en prequel och berättar om Grus barndom.

undersåtar finns tillgänglig på Globoplay och igen Naturligtvis TV+.

8. Dog: The Adventure of a Lifetime

De som gillar äventyrs-, drama- och hundfilmer kommer säkerligen att bli nöjda med den här som har Channing Tatum som huvudperson och regissör (tillsammans med Reid Carolin).

Filmen berättar historien om Jackson Briggs, en före detta soldat som har i uppdrag att ta med sig hunden Lulu till begravningen av sin före detta lärare och bästa vän; Riley valp tränare. Under denna resa gör de två varandra galna, bryter mot lagar och flyr döden för att hinna till begravningen i tid.

Dog: The Adventure of a Lifetime finns tillgänglig på Prime Video och igen Apple TV.

7. Sonic 2: The Movie

Den blå igelkotten var till och med en vecka från våra topp 10, men återvände på en åttonde plats. Inslaget berättar historien om den ikoniska tv-spelsfiguren Sonic, som denna gång slår sig ihop med räven Talis för att tillsammans besegra Dr. Robotnik (Jim Carrey).

Men det här uppdraget kommer inte att vara en lätt uppgift, eftersom skurken är allierad med Knuckles för att stjäla den mystiska smaragden för att dominera och förstöra världen.

Sonic 2: The Movie finns att köpa och hyra på Prime Video, Apple TV och Microsoft Store.

6. De förutbestämda

Denna film från 2014 blandar tidsresor, action och mystik, och regisseras av Michael Spierig med Ethan Hawke, Sarah Snook och Noah Taylor i huvudrollerna.

Verket berättar historien om en specialagent som måste möta sitt sista uppdrag efter åratal av jakt på farliga brottslingar och upprätthållande av lagen.

den förutbestämda finns tillgänglig på Prime Video, Microsoft Store, Apple TV och Google Play.

5. Dold agent

också känd som den grå mannenden här actionfilmen berättar historien om en CIA-agent, Court Gentry (Ryan Gosling), som är på väg att avrättas.

Även kallad Sierra Six, pojken tas från den federala fängelse där han är fängslad och hamnar i att rekryteras av gangstern Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton) för att gå med i gänget. Nu, med ett pris på huvudet, måste han springa och gömma sig för att försvara sitt liv.

Lanserades 2022, dold agent är baserad på den bästsäljande bokserien av Mark Greaney och var Netflix femte mest framgångsrika debut.

Filmen finns endast tillgänglig på Netflix.

4. Jurassic World: Dominion

Den här funktionen släpptes i juni 2022 och visar att efter fyra år av förstörelsen av Isla Nublar lever dinosaurier och människor nu sida vid sida. Men allt är inte rosa och denna bräckliga harmoni är på väg att ta slut. Nu kommer det att bli nödvändigt att bestämma, en gång för alla, vilka som kommer att vara de viktigaste rovdjuren på planeten.

Det är värt att komma ihåg att filmen är en del av en trilogi som har Jurassic World – Dinosauriernas värld och Jurassic World: Fallen Kingdom.

I rollerna finns Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern. Regi är av Colin Trevorrow som också delar manuset med Michael Crichton.

Jurassic World: Dominion finns på Naturligtvis TV+ och att hyra på Apple TVvid Google Play och inte Prime Video.

3. Spider-Man: No Return Home

Det är inget nytt att se Spider-Man-filmen på den här listan. Under tre på varandra följande veckor förblir funktionen fast och stark i rankningen av de mest sedda.

Den ingår i en trilogi bestående av Spider-Man: Hemkomst (2017) och Spider-Man: Far From Home (2019) och berättar historien om Peter Parker (vars identitet har avslöjats för världen) som ber Doktor Strange om hjälp med att vända exponeringen.

Det visar sig att en sådan vändning går snett och slutar med att bråka med Multiversumet, som för tillbaka skurkar som Doktor Octopus och Green Goblin. Men det är inte bara dem som dyker upp i den aktuella verkligheten: filmen visar också de andra Spider-Men som spelade Tobey Maguire och Andrew Garfield.

Spider-Man: No Return Home finns att köpa och hyra på Google Play, HBO Max, Apple TV, Microsoft Store och Prime Video.

2. Nordmannen

Hämnd, action och vikingalegend: det här är koncepten som utgör den här filmen som hade premiär i maj i år och som redan har vunnit publiken.

Utspelar sig i 914, handlingen av mannen i norr berättar historien om prins Amleth (Alexander Skarsgård) som på gränsen till att bli myndig och ta kungens plats upptäcker att hans far har blivit mördad av sin egen bror. Chockad och äcklad lovar han att återvända för att hämnas. 20 år senare är Amleth tillbaka för att uppfylla sitt löfte och göra slut på sin farbror.

Några kuriosa är värda att nämna, som att filmen utspelar sig i det som nu är Skottland, Ukraina och Island. Ett annat faktum som är värt att veta är att berättelsen följer samma handling som Shakespeares tragedi, Liten by. Prinsens namn är till och med ett anagram av huvudpersonen i en sådan tragedi (Hamlet-Amleth).

mannen i norr finns på Naturligtvis TV+, Google Play och Prime Video.

1. Allt överallt på samma gång

Först på vår lista är ett inslag som debuterade i år och berättar historien om Evelyn Wang (Michelle Yeoh), en kinesisk invandrare som är på gränsen till kollaps eftersom hon måste ta itu med fler problem än hon kan hantera; såsom misslyckandet med hans tvätt, det misslyckade äktenskapet, det dåliga förhållandet till hans far och dotter, och även med revisorn för Internal Revenue Service.

Vad hon dock inte visste var att mitt i förvirringen skulle en oförklarlig spricka i multiversum öppnas och hon skulle behöva utforska parallella verkligheter.

Filmen är regisserad av Daniel Scheinert och Daniel Kwan och är fortfarande på utvalda biografer. Streamar, Allt överallt på samma gång kan hyras på Google Playvid Prime Video och igen Apple TV.

Similar Posts

Leave a Reply