Vem är Zainab Mousavis nya man?

73
Vem är Zainab Mousavis nya man?

Vem är Zainab Mousavis nya man?Och denna fråga har blivit en av de mest upptagna kuwaiterna, särskilt efter att Al-Moussawi publicerade utdrag från sitt bröllop på Snapchats officiella konto. Videon fick stor spridning, så att alla ville veta hennes nya man och hans personliga information, och genom tidningen Nazrati presenterar vi detaljerna för dig Vem är Zainab Mousavis nya man?.

Vem är Zainab Mousavis nya man?

Alla sociala medier sajter surrade idag efter att kuwaitiska medier, Zainab Al-Moussawi, publicerade utdrag från sitt bröllop med den berömda kuwaitiske unge mannen Abdullah Al-Omar, och många av Al-Moussawis ​​anhängare undrar över Vem är Zainab Mousavis nya man?vars fru Zainab inte har avslöjat någon information om honom för detta ögonblick, och allt som nämndes är endast hans namn, och det finns ingen information om hans familj och ålder, och om han var gift eller inte, men den bekräftade informationen vi har, är att detta andra äktenskap för media Zainab al-Mousawi, hon var tidigare gift med den berömda kuwaitiska konstnären Shehab Jawhar, men deras äktenskap varade inte länge, och Zainab födde honom fyra barn, och huvudorsaken till deras skilsmässa nämndes inte .

Se även: Vem är Asala Nasris man?

Vem är Abdullah Al-Omar, man till Zainab Al-Musawi? – Wikipedia

Media- och TV-presentatören Zainab Al-Moussawi tillkännagav sin officiella koppling till den kuwaitiske unge mannen Abdullah Al-Omar, och Al-Moussawi hade publicerat flera korta videor från hennes bröllop med Abdullah Al-Omar. Det var de glada nyheterna för hennes fans, eftersom de erbjöd henne lyckönskningar och välsignelser och önskade henne ett lyckligt liv med sin nya man, särskilt eftersom hon hade lidit i många år av sin mans svek mot henne, efter att han gifte sig med sin flickvän, konstnären Ilham Al-Fadala.

Vem är Zainab Moussawis ​​nya man?

Vem är Zainab al-Musawi? – Wikipedia

Zainab Al-Musawi är en kuwaitisk journalist och hon arbetar också med att presentera tv-program. Hon är även verksam inom skrivandet. Hon föddes i huvudstaden Kuwait, där hon växte upp och växte upp, och hon är fortfarande bosatt i den än i dag. Efter det började hon arbeta inom medieområdet, samt presenterade flera program på kuwaitiska TV-skärmar.

Zainab al-Musawi biografi

Zainab Al-Mousawi är en av de framstående och inflytelserika kvinnofigurerna i delstaten Kuwait. Hon är aktiv inom många områden, inklusive media, presentation av tv-program, skrivande, samt inom inredningsområdet. Följande är hennes biografi:

 • fullständiga namn: Zainab Alaa Al-Moussawi.
 • Smeknamn: Zozo Mousavi.
 • Födelse: Det är inte känt och det förväntas att hon är född på åttiotalet.
 • Födelseort: Kuwait.
 • åldern: I slutet av hennes tredje decennium.
 • Nationalitet: Kuwaiti.
 • Religion: muslim.
 • valör: Hon omfamnar den shiitiska sekten.
 • Medborgarskap: Kuwait.
 • Social status: Trolovad.
 • mans namn: Abdullah Omar.
 • Antal barn: 4 söner.
 • Modersmål: arabiska.
 • Andra språk: Engelska språket, kuwaitisk dialekt.
 • utbildning: Kandidatexamen i inredningsdesign.
 • Ockupation: Sociala medier aktivist, entreprenör.

Hur gammal är Zainab Moussawi?

Födelsedatumet för den kuwaitiska media och sociala aktivisten Zainab Al-Moussawi är okänt, och därför är hennes ålder okänd för oss och hennes anhängare. Al-Moussawi nämnde inte hennes födelsedatum eller hennes verkliga ålder på sina officiella konton på sociala medier, och detta är vad många mediekonstnärer följer, eftersom de döljer sin verkliga ålder.

Zainab al-Moussawis ​​officiella konto

Journalisten Zainab Al-Moussawi äger många officiella konton på sociala nätverkssajter, varav den mest kända är Snapchat, genom vilken hon delar med sin publik många detaljer om sitt personliga liv, såsom hennes bröllopsceremoni och de stycken som ägde rum, och kontot för Snape Al-Moussawi kan identifieras från följande:

 • Snape Zainab al-Moussawis ​​konto: härifrån.

Vem är Zainab Mousavis nya man 2

Se även: Meshary Al-Balam, vem är han och hans biografi

Här kommer vi till slutsatsen av artikeln, där vi presenterade dig Vem är Zainab Moussawis ​​nya man?den kuwaitiske unge mannen Abdullah Al-Omar, där media, Zainab Al-Moussawi, tillkännagav hennes officiella umgänge med honom, och publicerade utdrag från deras bröllopsceremoni på hennes officiella konto, Snapchat.

Similar Posts

Leave a Reply