WME-konferens: Marisa marknadsför exklusiv mästerklass om förhållandet mellan mode och musik

41
WME-konferens: Marisa marknadsför exklusiv mästerklass om förhållandet mellan mode och musik

DE Marisaett nätverk för kvinnors mode och underkläder, kommer att finnas i den sjätte upplagan av WME-konferens, ett evenemang som omfattar musik, affärer och teknik, skapat för att öka kvinnors roll i musikbranschen. Varumärket kommer att presentera en exklusiv mästarklass nästa 18 juni, lördag, med temat “Pink Noise – Hur mode och musik alltid har gått hand i hand för att bryta paradigm”som kommer att tillhandahållas av Flavia Under.

DE mästarklass kommer att hända i Mario de Andrade bibliotek från 16:00 till 17:00, med begränsat antal platser enligt först till kvarn-principen. På evenemanget kommer Flávia att lyfta fram hur popmusikens bildspråk påverkar modetdetaljhandel och beteende, inspirerande kvinnor att uttrycka sig och vara den de verkligen är.

Läs mer:

Kommunikatör, affärskvinna och aktivist, Flávia Durante är skaparen av Pop Plus, den största mode- och kulturmässan i stora storlekar i Latinamerika, idag en plattform som omfattar evenemang, innehåll, kuration och rådgivning. Även närvarande i musikvärlden som DJ, har han spelat på de viktigaste klubbarna i São Paulo, samt i Barcelona och Lissabon och har öppnat shower för artister som t.ex. Kate Nash, Amy Winehouse, Janelle Monae och Mayer Hawthorne.

Marisa-aktiveringar på WME-konferensen

För att fortsätta konceptet Woman with a Voice, den Marisa beredd, förutom mästarklass, ett utrymme som kan instagrammas, med förslaget att ge alla framträdande plats. I ett scenario utvecklat av Play-byrån återger varumärket inspirerande kvinnofraser och erbjuder en scen med mikrofon för eventdeltagare att uttrycka sig fritt.

Initiativet knyter an till rörelsen #Kom närmare som är en del av detta nya ögonblick av Marisa, med fokus på mer mode, kvalitet, trender och kvinnors självkänsla. I aktiveringen tar varumärket också med sig ett utrymme för foton, med omklädningsrumsspegel och gungbräda med hängare.

“DE Marisa Allt handlar om WME, som fokuserar på kvinnlig protagonism och för med sig frågor som bidrar till samhället som helhet, i linje med varumärkets syfte, som har kopplats ihop och anslutits till brasilianska kvinnor i över 70 år. Därför är vi väldigt glada över att få vara en del av detta event, som kommer att hjälpa oss i vårt uppdrag att stärka mode som uttrycksform tillsammans med musik”, säger han. Christianne Toledoansvarig för marknadsföring ger Marisa.

Marisa på WME Conference 2022
Marisas plats vid den 6:e upplagan av WME-konferensen. Foto: Disclosure / Marisa

Den 6:e upplagan av WME-konferensen

Årets upplaga, WME Conference Phygitalett projekt tänkt av Monique Dardenne och Claudia Assefkommer att innehålla mer än 40 timmars innehåll på schemat, inklusive konferenser, paneler, pitcher, masterclasses, workshopsFörutom visar och fester i hela staden i Phygital Circuit.

> WME-konferens: Manu Gavassi, Larissa Luz, Paula Lima och nya gäster tillkännages i schemat för den 6:e upplagan

Initiativet inkluderar aktiveringar vid Mário de Andrade bibliotek, Heavy House-huset, N/A Club, Dom José Gaspar-torget och, slutligen, vid Casa Natura Musical, scenen för avslutningsfesten. Rio de Janeiro sångare och låtskrivare Teresa Cristina kommer att vara gudmor för evenemanget, som också kommer att bjudas in Tulipa Ruiz, Letticia Munniz, BadSista och Karina Buhr och många andra musikkvinnor.

Biljetter till WME Conference Phygital måste köpas i förväg via plattformen Sympla. Det fullständiga passet, som ger dig rätt till tvådagarskonferensen på Mário de Andrade, förutom lanseringsfesterna på Heavy House, N/A Club och även allt digitalt innehåll, börjar på R$ 60. visar på Praça Dom José Gaspar och avslutning på Casa Natura Musical kommer att vara helt gratis.

Similar Posts

Leave a Reply