Zoe stjäl showen på ett modeevenemang med Sabrina Sato

74
Zoe stjäl showen på ett modeevenemang med Sabrina Sato

Zoe stjäl showen på ett modeevenemang med Sabrina Sato. Foto: Manuela Scarpa/Brazil News

Zoe anlände med sin mamma, Sabrina Sato, till ett evenemang som marknadsförs av märket Dolce e Gabbana, i São Paulo. Festen ägde rum i torsdags den 9 juni och deltog av Ticiane Pinheiro och familjen till den nya programledaren för “Saia Justa”, från GNT.

Den lilla flickan anlände rockande till evenemanget och drog till sig ögonen på fotograferna som var där. Zoe poserade till och med för klick utan sin mamma, vilket gjorde det klart att hon också har mycket stil.

Läs+: Se 10 bisarra fall berättade i ‘Vilken historia är det här, Porchat?’

Sabrina Sato utstrålar elegans på ett modeevenemang
Sabrina Sato. Foto: Manuela Scarpa/Brazil News
Ticiane Pinheiro och Sabrina Sato träffas på ett modeevenemang
Ticiane Pinheiro och Sabrina Sato. Foto: Manuela Scarpa/Brazil News

Läs+: Dona Florinda! Sabrina Sato dricker kaffe med papiljotter i håret

Äktenskapskris

Sabrina Sato chattade med Leo Dias och avslöjade att han gick igenom en kris i förhållandet på senare tid och berättade vad som var det bästa botemedlet för situationen: ‘krydda upp förhållandet’.

“Vi var inte i tusen underverk, men vi visste inte ens om det. Det tar ett tag för ett par att erkänna att de går igenom en kris. Och ingen i familjen visste, säger han.

Leia+: Sabrina Sato lyser på ett event och får en inbjudan från en presentatör

En förklaring om skådespelarens födelsedag till den älskade var också en anledning till krisen. Då skrev Duda: “Grattis på födelsedagen, Sabrina. God hälsa och lycka till. Många år av liv och mycket lycka”.

“På min födelsedag spelade han in. Han kom inte in någon [festa]. Där var krisen. Den där jäveln gjorde inte ett anständigt inlägg på min födelsedag. Man måste lära sig. Jag har varit med honom i sex år. Jag är hennes dotters mamma, underbara fru och går dit och gör ett sånt här inlägg på hennes födelsedag? Är jag inte säker?” klagade Sabrina.

TRÖTTHET

Rutin var också ett annat hinder: ”Jag tror att alla par går igenom när de har varit tillsammans länge. Berömd eller inte. Rutin gör det med oss, livets problem gör det, barn, samma “rulle” gör det mot oss”, sa programledaren.

“Vi lever bara i vår bästa fas idag på grund av krisen. Vi pratade och bestämde oss: ‘Låt oss ha våra dagar, våra scheman, låt oss försöka krydda det här förhållandet’. Bara att göra det för att få det. Relationen måste mogna.”

Följ Otox vid Google Nyheter och få varningar om de viktigaste nyheterna om kändisar, såpoperor, serier, underhållning och mer!

Similar Posts

Leave a Reply